Rică Răducanu se pregăteşte de… Liga Campionilor! Numai că a schimbat sportul

Rică Răducanu ProSport
Rică Răducanu, pregătiri de Liga Campionilor, conform ProSport

Rică Răducanu este achiziţia surpriză pentru voleibalistele de la CSM Bucureşti, conform ProSport. Pentru marele meci din Liga Campionilor cu Dinamo Moscova. La 20 decembrie, în Sala Polivalentă, vine cea mai titrată echipă din istorie, cu 11 trofee ale Cupei Campionilor Europeni. Cu Rică la fileu în rol de „tunar”, „tigroaicele” nu se sperie însă de rusoaice. Adina Salaoru, căpitanul naţionalei României, l-a lăudat pentru talentul său la preluarea mingii. ”Este în formă şi cred că voleiul îi place mai mult. Am încercat să-l provocăm cât am putut de mult, dar s-a descurcat foarte bine” , a spus Adina Salaoru, voleibalistă CSM Bucureşti, conform ProSport.

Rică Răducanu mergea la volei şi în tinereţe

”Când eram jucător de fotbal, după antrenament mă duceam la volei la fete, ele trăgeau şi eu apăram. Toate sporturile sunt dificile… Mi-a fost greu să mă concentrez cu atâtea fete frumoase în jurul meu. Ele sunt fetele noastre, echipa Bucureştiului, nu contează cu cine ţinem, în meciurile din competiţiile internaţionale trebuie să le susţinem. În general sunt un om nocoros, sper să vin şi în Liga Campionilor cu norocul. Este momentul ca ele să câştige competiţia, aşa cum au făcut şi colegele lor, la handbal”, a comentat şi Rică Răducanu, fosta glorie a Rapidului şi a echipei naţionale, citat de ProSport.

ProSport scrie că asiaticele i-au tras la poartă

Micuţele voleibaliste asiatice s-au distrat de minune la întâlnirea cu fostul mare goalkeeper al naţionalei României şi al Rapidului. Au făcut schimb de experienţă şi japonezele i-au tras la poartă. Rică Răducanu le-a explicat japonezelor cum se pot face mari, să ajungă la fileu. În loc de sushi, să treacă pe o dietă autohtonă bazată pe mici şi sarmale de sărbători. Când eşti sportiv te pricepi la toate. Ele au demonstrat că ştiu şi fotbal, a mai spus Rică Răducanu. El va fi şi şef de galerie la meciul cu Dinamo Moscova, mai scrie ProSport.

S-au pus în vânzare bilete la meciul anului

De 11 ori câştigătoare a Ligii Campionilor şi de alte cinci ori finalistă, Dinamo Moscova vine la Bucureşti cu gândul de a recupera punctele pierdute în prima partidă din grupă, 1-3 contra turcoaicelor de la Fenerbahce Grundig, dar şi să facă uitat eşecul din campionat contra celor de la Uralochka NTMK, echipă care sezonul trecut a pus capăt parcursului european al ”tigroaicelor”. Fetele de la CSM au moral bun, fiind neînvinse în Divizia A1. Biletele pentru cel mai important meci al anului din voleiul feminin, CSM Bucureşti – Dinamo Moscova ( 20 decembrie, ora 19.30, Sala Polivalentă, Bucureşti) s-au pus deja în vânzare. Tichetele se pot achiziţiona accesând link-ul https://www.csmbucuresti.ro/bilete , preţul acestora fiind între 15 şi 80 lei, încheie ProSport.

LĂSAȚI UN MESAJ