Adrian Iencsi a spus pa. Destinaţia probabilă: Universitatea Cluj

Adrian iencsi
Adrian Iencsi a semnat

Aşa cum 1923.ro v-a informat, Adrian Iencsi a părăsit proiectul Primăriei Sectorului 1 după doar câteva luni. Cea mai probabilă destinaţie este liga a doua, acolo unde ar trebui să lucreze cu bunul său prieten Bogdan Lobonţ. Dintre multitudinea de nume grele cooptate sau tatonate în vederea urnirii acestui proiect încă din vara lui 2017, Daniel Pancu este unicul rămas. Chiar dacă şi Marian Ioniţă sau Nicolae Grigore au o oarecare greutate în istoria vişinie. Ei nu se pot situa pe aceeaşi scară cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Adrian Iencsi sau Fane Ţîră. Mai jos vă redăm comunicatul lui Adrian Iencsi.

Comunicat Adrian Iencsi

”Rapidul are viitor, povestea merge mai departe!

Eu nu am ales Rapidul, Rapidul m-a ales pe mine. Când am călcat prima oară pe Giulești, am simțit pur și simplu că m-am întors acasă. Că poate în altă viață mai fusesem aici. Ca jucător, ca suporter, ca om. Ca om care visează în alb-vișiniu, deși se spune că visele sunt doar alb-negru. Ale noastre, ale rapidiștilor sunt mereu în alb-vișiniu. Mi-a rămas sufletul aici, pe stadionul Giulești, de când am pășit prima oară. Sunt 21 de ani. 21 de ani de când simt că m-am întors acasă și, deși plecat, eu n-am mai părăsit niciodată Rapidul.

Misiunea lui Iencsi s-a încheiat

Cu emoție, astăzi vă anunț că misiunea mea în cadrul clubului meu de suflet se încheie aici. Mă bucur foarte mult că am făcut parte din echipa care a pus bazele inițierii proiectului dezvoltării grupelor de copii și juniori la Rapid. Rapid avea și are în continuare nevoie de o bază solidă la nivelul grupelor de juniorat, mai mult decât orice alt club care își propune să promoveze cu pași repezi în ligile superioare. Fiind vorba de Rapid, echipa care a suferit mereu la acest capitol, am acceptat să mă implic, cu încredere și speranță.

Ovidiu Burcă şi Fane Grigore, invocaţi de Adi Iencsi

Nu a fost ușor, dar am reușit în scurt timp să îndeplinesc aspirațiile creionate acum câteva luni într-un timp mai scurt decât credeam. Mi-au fost alături în toată această perioadă Ovidiu Burcă, pe care îl felicit pe această cale pentru inițiativa proiectului, bunul meu coleg și prieten Fane Grigorie care m-a înțeles și m-a sprijinit în totalitate, colegii antrenori, întregul staff de la Centrul de Performanță Rapid. Mulțumesc încă o dată si încă o dată!

Mulţumiri pentru cei care au plecat

Știu că demararea acestui proiect nu a fost una ușoară si a implicat eforturi uriașe, de aceea le urez în continuare să meargă în aceeași direcție și să continue ce au început! Totodată, îi felicit pe foștii mei colegi care au pus umărul serios la promovarea Rapidului în Liga a 3-a: Daniel Niculae, Constantin Schumacher și Vasile Maftei, care au deschis calea spre reușită echipei și duc povestea mai departe. Le urez succes actualului antrenor Daniel Pancu și staff-ului său Nicolae Grigore, Mihai Iosif și Marian Ioniță în perioada ce urmează pentru a reuși promovarea în Liga secundă și trecerea la etapa următoare.

Îşi doreşte să îndeplinească alte vise

Eu n-am spus “nu” niciodată Rapidului meu. Am venit la greu, căci nu iubești cu adevărat dacă nu ești lângă sufletul tău și atunci când nu e ușor. Pentru mine, Rapidul a fost și va fi unica iubire. IUBIRE cu litere mari. Iubesc Rapidul și oamenii lui, și poveștile lui, și Giuleștiul, și legendele, și fiecare fir de iarbă de pe stadion. Să nu vă îndoiți nicio clipă că sufletul meu e vișiniu. Pentru mine, a sosit momentul să urmez un alt drum, să îmi îndeplinesc alte vise. Hai Rapidulețu, Hai Căpriorii!

Cu dragoste, 
Iencsi 23”

CITEȘTE ȘI  Cine e pe primul loc?! Cine e pe primul loc?! FC Rapid 1923, noul lider!

LĂSAȚI UN MESAJ