Cutremur în Giulești! Adrian Iencsi pleacă la o rivală!

Bogdan Lobonţ Iencsi
Bogdan Lobonţ a luat titlul cu Rapid, alături de Iencsi

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Informație cu ricoșeu oferită de DigiSport! Cu toate că au trecut numai câteva luni de când Adrian Iencsi a venit la juniorii FCRB, se pare că povestea de dragoste dintre părți s-a încheiat. Asta și datorită lui Bogdan Lobonț. Acesta din urmă s-a integrat destul de bine în Italia, la Roma, unde a petrecut aproape 10 de ani, dar își va începe cariera de antrenor la o echipă din România. În vârstă de 40 de ani, „Pisica” a ajuns la un consens cu Universitatea Cluj. Echipa de pe locul 4 din Liga a 2-a, cu care va semna curând.

Bogdan Lobonț nu deține licență

Bogdan Lobonț nu deține licență de antrenor, însă va beneficia de sprijinul lui Adrian Iencsi, fost său coleg de la Rapid, notează Gazeta, care citează telekomsport.ro. „Lobby” îl va înlocui pe intermiarul Mircea Cojocaru. Cel care a preluat temporar atribuțiile lui Adrian Falub, demis de conducerea „Șepcilor Roșii”. Înainte de a se înțelege cu Bogdan Lobonț, U Cluj i-a curtat pe Florin Bratu și pe Claudiu Niculescu. Bratu a semnat cu Aerostar Bacău, iar motivul pentru care Niculescu a refuzat „Șepcile Roșii” au fost niște oferte venite din zona arabă. Bogdan Lobonț și-a început cariera de fotbalist profesionist la Corvinul Hunedoara, după care a fost transferat la Rapid București. În 2000, Lobonț a plecat la Ajax Amsterdam pentru trei milioane de euro. De-alungul carierei a mai evoluat la Dinamo București și Fiorentina, iar în 2010, AS Roma a plătit „câinilor” 800.000 de euro pentru transferul său.

Pleacă și Iencsi, rămân doar Pancu și Grigore!

Practic, Adrian Iencsi părăsește Giuleștiul pentru o echipă rivală, înfrățită cu Dinamo București. Decizia sa este explicabilă, având în vedere diferența netă de nivel. Dar și faptul că este cunoscută prietenia de peste două decenii care îl leagă de Bogdan Lobonț. Marea problemă este că acesta este alt nume mare ce părăsește proiectul Primăriei Sectorului 1! După Daniel Niculae, Vasile Maftei și Nicolae Stanciu. Singurul rămași sunt Daniel Pancu, alături de secundul Nicolae Grigore! Raportându-ne la cei care au scris istorie în Giulești. În condițiile în care nici despre Fane Țîră nu s-a mai auzit nimic, numirea sa în funcția de  director sportiv nefiind oficializată.