FOTO / Alina Gheorghe, rapidista cu zâmbetul perfect şi cu… două promovări în CV

Alina Gheorghe

Sunteţi obişnuiţi să vă prezentăm constant argumente solide care susţin întocmai afirmaţia conform căreia rapidistele sunt cele mai frumoase. De data asta Alina Gheorghe este la rând, o sportivă absolută, care, indiferent de dificultatea antrenamentului, găseşte mereu puterea de a fi cu zâmbetul pe buze. Şi ce bine se descurcă! Nu înţelegeţi încă despre ce vorbim? Priviţi fotografiile! Alina a ajuns la Rapid în 2014. Exact în anul în care a terminat junioratul, iar farmecul Giuleştiului a vrăjit-o definitiv. Puştoaica cu părul creţ s-a integrat instant şi, chiar dacă Rapidul actual nu se mai ridică la valoarea echipei de acum 15 ani, aici a înţeles ce înseamnă bucuria. Nu a câştigării unui trofeu, ci a promovării.

Alina Gheorghe Rapid
Alina Gheorghe în tricoul Rapidului

Alina Gheorghe, două promovări în patru ani cu CS Rapid

Practic, cu două promovări la activ, Alina Gheorghe este cam în situaţia foştilor jucători ai echipei de fotbal, Andrei Drăghia, Nicolae Vasile sau Mădălin Martin. Cei care în 2014 şi 2016 au promovat cu FC Rapid. După care a urmat potopul. Atmosfera sublimă din sala Rapid a mai reusit ceva remarcabil. Așa cum se întâmplă mereu în basmul ce se desfășoară din 1923, lângă Podul Grant. Tatăl Alinei, stelist declarat, s-a botezat rapidist instant. La primul meci în care și-a văzut fiica în vișiniu și la care a înțeles ce înseamnă galeria Rapidului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Între timp, la secţia de handbal lucrurile nu au stat chiar atât de diferit față de ce e la fotbal acum, aşa că Alina a ales să continue drumul spre performanţă la CSM Roman. O performanţă pe care a început să o cultive de la 14 ani serios. Adică din momentul în care, cu acelaşi zâmbet fascinant purtat pe buze a intrat pentru prima dată într-o sală de handbal.

Adoră să-şi petreacă timpul în sala de forţă

Sunt fix 10 ani! Şi atât de mult i-a plăcut sportul încât a ales să îl adopte ca pe un stil de viaţă. Sala de handbal a devenit tot mai „geloasă” pentru că Alina a început să o „împartă” cu cea de forţă. Locaţie pe care, de un deceniu, o frecventează în medie de cel puţin trei ori pe săptămână. Uneori mai des, mergând chiar zilnic. Rezultatele sunt evidente şi, nu degeaba am legat acest articol cu cel publicat despre Cristiano Ronaldo cu puţin timp înainte.

Poate că Alina Gheorghe nu stă 4-5 ore pe zi ca CR7 printre benzi de alergare şi fiare. Însă credem că nici nu are nevoie de atât. Încă o dată, vă îndemnăm să o priviţi în fotografiile de mai jos. Pe teren, la antrenament, îmbrăcată sport, casual sau elegant, Alina este, oricând, o încântare pentru aparatul foto și pentru cei care o privesc în acțiune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.