VIDEO / Doi rapidişti au comentat finala campionatului naţional de FIFA 2019!

Ciolacu FIFA

Eveniment important în prima parte a lunii decembrie. Andrei Cioalcu şi Mircea Pavel au comentat finala campionatului naţional de FIFA 2019. Meciul cu comentariul aferent îl aveţi în link-ul de mai jos. Pe Andrei îl cunoaşte toată suflarea rapidistă, pentru zecile de meciuri jucate pentru giuleşteni în Liga 1, liga a doua, Cupa României, Cupa Ligii României şi Cupele Europene. Dar trebuie spus că şi Mircea Pavel este un împătimit suporter al echipei de lângă Podul Grant.

Andrei Ciolacu, pasionat de FIFA

Andrei Ciolacu se află, în acest moment, în proces de recuperare după o operaţie de menisc suferită în urmă cu o lună. Şi printre antrenamentele pe care le face zilnic pentru a reveni rapid la cea mai bună formă, şi-a găsit timp pentru a-şi urma unul dintre hobby-uri. Anume acela al jocurilor FIFA. Bun cunoscător, acesta a fost solicitat să comenteze evenimentul despre tocmai am pomenit şi pe care, aşa cum am subliniat, puteţi să îl vizionaţi mai jos. Asta dacă nu aţi făcut-o deja!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Finala naţională la FIFA 2019

Bucuria câştigătorului evenimentului susţinut de Federaţia Română de Fotbal a fost, evident, una pe măsura succesului obţinut. Nu de alta, dar şi campion naţional la FIFA să fii şi reprezintă un succes extraordinar!

CITEȘTE ȘI  VOLEI | Rapid a revenit senzațional în meciul cu Voluntari

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.