VIDEO / Andrei Ciolacu joacă FIFA din 1998! Dezvăluiri inedite ale atacantului

andrei ciolacu FIFA 19
Andrei Ciolacu joacă FIFA 19

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Telekom Sport este partener oficial pentru Bloggers Lan Party, eveniment unde vlogger şi bloggeri şi-au dat întâlnire pentru a se duela la FIFA 19. Alături de ei a fost şi Andrei Ciolacu, actual jucător la Metaloglobus. Fostul fotbalist al Rapidului e un mare fan al jocului FIFA şi ne-a povestit câteva amintiri pe care le are cu cel mai jucat simulator de fotbal din lume. Mai jos aveţi vorbele lui Andrei, dar şi filmarea completă oferită de sursa mai sus menţionată.

Andrei Ciolacu este mare iubitor de FIFA 19

Am venit să mă distrez cu prietenii mei. Am găsit aici o atmosferă foarte frumoasă, jucători foarte buni de FIFA. Din păcate, am pierdut primul meci, dar m-am distrat. Am jucat cu Rapid, în 2000, când exista în joc. Eu joc FIFA cam de prin 98. Înainte jucam la săli de calculatoare. Acum, în ultimii ani, joc cu Barcelona foarte des pentru că e şi echipa mea preferată, a spus Ciolacu, pentru Telekom Sport.

VIDEO AICI