DiverseExtra-SportFan Zone

AZIEOZI – CRACIUN 2018

Azieozi este o campanie pornita de cativa prieteni in urma cu 12 ani, campanie ce isi propune ca in fiecare an, de Paste si de Craciun, sa aduca un strop de bucurie celor pentru care soarta nu a fost tocmai blanda.

In cei 12 ani de cand exista, in fiecare Ajun de Craciun sau de Paste actiunea azieozi aduce impreuna oamenii. Prieteni care se ajuta intre ei pentru a ajuta. Sau doar oameni care ajuta pur si simplu.

Scenariul este acelasi in fiecare an. Pana pe 22 decembrie se strang bani de la cine doreste sa dea (prieteni, prieteni ai prietenilor, cunoscuti sau chiar necunoscuti care afla si vor sa ajute), se fac cumparaturi, se fac pachetele, iar pe 24 decembrie se impart. Atat de simplu.

Fiecare pachet contine:

cozonac
ciocolata
prajitura
salam
cascaval
pate
paine
suc
portocala si mar

Strangerea banilor e grea. Pozele insa arata cine sunt beneficiarii si cat de mult bine fac cele cateva minute bine investite intr-un om. Pachetele sunt doar un pretext pentru o vorba buna, un schimb de ganduri cu un om pe care cel mai probabil nu o sa il mai intalnesti niciodata.

Bogdan, unul dintre participanti in aceasta campanie spunea ca trei dintre cei care au primit pachetele au vrut neeaparat sa ii intoarca gestul, sa ii dea ceva. Si, pentru ca nu aveau lucruri, i-au dat un pic din ei – o poveste, un descant, un gand, care l-au marcat indeajuns de mult incat sa povesteasca tuturor de actiune.

Anul acesta, ca si anii precedenti, echipa 1923.ro se alatura acestei campanii, iar daca doriti sa participati alaturi de noi, iata de ce este nevoie:

– Bani – fiecare doneaza cat doreste. Puteti dona fie prin transfer bancar in contul

RO65INGB0000999900852856

deschis la ING BANK, sucursala Obregia, pe numele Leasa Dragos Ionut, fie prin paypal folosind butonul de mai jos:
– Ajutor la cumparaturi, care vor fi facute in jur de 23 decembrie (va rugam sa ne contactati pe adresa rapid@1923.ro daca doriti sa ajutati la efectuarea cumparaturilor)

– Ajutor la facut pachete

– Idei pentru continutul pachetelor. Daca cineva are timp si chef sa faca ceva in casa pentru aproximativ 100 de persoane (sau chiar mai putin, dam la mai putini), cu atat mai bine.

– Masini pentru transportat pachetele la locul stiut (Piata Revolutiei)

– Ajutor pentru distribuit. Oamenii cu scuterele sunt bineveniti si anul acesta, au fost foarte de ajutor datile trecute. Orice contributie este binevenita, banii sunt doar o mica parte din tot.

– De asemenea un foarte mare ajutor ar insemna si promovarea acestei campanii in randul prietenilor vostri.

Daca cineva are pungi, chestii in cantitati mari de dat (anul trecut am avut manusi si iconite), sunt bine venite.

Locul si ora pentru impartit raman aceleasi: 24 decembrie, ora 10.00, la Cartof – monumentul inconfundabil din Piata Revolutiei, iar daca vor interveni modificari va vom anunta din timp.

Detalii de la acțiunea de Crăciun 2015, la care a participat și Nicolae Vasile puteți găsi AICI

Detalii de la acțiunea de Paste 2016 puteți găsi AICI

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.