Haos în liga a doua! Fost oficial de la Rapid, ținut de Poliția Comunitară!

Radu Birlică ProSport

ProSport scrie despre un episod incredibil în care a fost implicat Radu Birlică. Fostul administrator special din Giulești. ACS Poli a pierdut, sâmbătă dimineaţă, cu 2-1, meciul cu Aerostar Bacău. După ce alb-violeţii au condus la pauză cu 1-0. Toate cele trei golurile au fost marcate din lovituri de pedeapsă, deoarece ambele echipe au avut o prestaţie destul de modestă, iar brigada de arbitri a avut o misiune dificilă. Gazdele au avut un tir de reproşuri. Iar la final, centralul Paul Unimătan a revenit asupra deciziei fluierului final, o situaţie aproape nemaîntâlnită în fotbal. De aici, totul a degenerat, prezintă ProSport cadrul pentru evenimentele ce s-au consumat.

Radu Birlică a recidivat, conform ProSport

Nervozitatea s-a resimţit la jucători, dar şi la conducerea clubului ACS Poli. Pe teren, Melinte a protestat tot meciul, până a şi fost eliminat. La faza acordării primului penalty pentru Aerostar, în minutul 60. Situaţia a devenit tot mai tensionată. În minutul 80, Unimătan a dat din nou penalty oaspeţilor. De aici, spiritele s-au încins şi mai tare, după ce Vraciu a marcat pentru 2-1, mai notează ProSport. Administratorul special al ACS Poli, Radu Birlică, şi-a ieşit din minţit total când Aerostar a preluat conducerea. Dacă la partida trecută de pe Electrica, Birlică a vrut să intre la pauză peste brigada condusă de arădeanul Mircea Ardelean, fiind oprit de Poliţia Comunitară, acum a vrut să intre să vorbească cu arbitri de pe teren!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Greșeală incredibilă făcută de arbitrul Unimătan

Birlică a deschis uşa de la vestiare şi a început să îi facă reproşuri arbitrului de rezervă Alexandru Gornic, culmea, tot arădean. Birlică l-a făcut ”vagabond” pe al patrulea oficial, până ce Poliţia Comunitară l-a trimis din zona de de unde nu avea acces, deoarece nu era trecut pe foaia de joc, scrie ProSport. După ce toată lumea de la echipa gazdă îşi pierduse deja cumpătul, Paul Unimătan a făcut o greşeală nepermisă la final. Deşi se arătaseră patru minute de prelungiri, centralul a fluierat la nici jumătate din extra-timp. Secundul Călin Cojocaru a intrat şi el nervos pe teren, iar centralul zălăuan a revenit asupra deciziei. Scorul nu s-a mai schimbat, dar s-au mai dat cartonaşe. Portarul Mădălin Smaranda a fost foarte nervos, a primit avertismente din timpul meciului, mai notează  ProSport.

CITEȘTE ȘI  La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))

Brigada a intrat cu ”comunitarii” în vestiar

Portarul lui ACS Poli a trecut urlând spre vestiare şi, de acolo, unde uşa a rămas deschisă, a continuat să zbiere într-o veritabilă criză de nervi. Smaranda le reproşa arbitrilor că din cauza lor au retrogradat sezonul trecut. Ca şi cum spiritele nu erau destul de încinse, Radu Birlică a mai strigat pe la vestiare că arbitri îşi iau banii de la biserică. Arbitri au intrat escoraţia de Poliţia Comunitară în vestiar. Smaranda continua să urle din uşa vestiarului gazdelor, în timp ce Melinte venise să îi facă reproşuri lui Unimătan, când centralul dorea să intre în vestiarul ”cavelerilor în negru”, explică ProSport. Culmea ironiei este că, vineri, administratorul special Radu Birlică a spus că jucătorul Sebastian Velcotă, exclus din lot, nu are caracter, deoarece a avut episoade de violenţă în vestiar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.