Moment istoric! Echipa suporterilor a învins echipa susținută de Primărie

Stadion Timișoara
Stadion Timișoara

La Timișoara, ca și în Giulești, fotbalul este divizat. La nivelul ligii a doua s-a consumat meciul ACS Poli Timișoara – ASU Poli Timișoara. Prima, echipă susținută de Primăria din orașul bănnățean. A doua este un proiect dezvoltat de suporterii din orașul de pe Bega. ACS se află în insolvență și tot mai aproape de faliment. ASU e pe o pantă ascendentă și, cel mai probabil, în viitoarele sezoane va ajunge și în Liga 1 în premieră. Meciul dintre cele două, jucat pe stadionul Electrica, a început cu gazdele în avantaj, dar ASU a învins cu 2-1.

Echipa suporterilor din Timișoara și-a confirmat supremația

Victoria este una extrem de bine primită la Timișoara, având în vedere că, practic, cel mai mare număr al suporterilor susțin echipa care joacă meciurile de acasă pe terenul Știința. Pentru a marca acest moment istoric vă redăm mai jos garniturile celor două echipe în meciul care a marcat definitiv supremația celor de la ASU Politehnica Timișoara în fața celor de la ACS Politehnica Timișoara. Aceasta din urmă care ar putea rămâne în istorie doar pentru faptul că a fost ultimul club la care a jucat legendarul Răzvan Raț.

Caseta meciului – sâmbătă, 20 octombrie, ora 11:00

FINAL | ACS POLI TIMIŞOARA – ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA  1-2
Stadion: Electrica (Timişoara – Timiş);
Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Alina Mihoc (Arad).

ACS Poli: M. Contra – Motreanu, Ivanov, Basic, Haruţ – S. Keita, D. Codrea, Melinte (cpt.), D. Filip – Bîrnoi, Golda. Rezerve: Smaranda – Bocşan, Dav. Pop, Toboşaru, Românu, Iseini, Buga. Antrenor: Ştefan Nanu

ASU Poli: Murariu – Bilia, Mera (cpt.), Nicolescu, Dr. Cojocaru – A. Ignea, Vidrăsan, Poparadu – Bozian, Velici, I. Plămadă. Rezerve: D. Munteanu – Coadă, Cherecheş, Miholca, Bănică, Szasz, Bedea. Antrenor: Cosmin Petruescu

Pe lângă cele două, în liga secundă mai evoluează o echipă din Timișoara. Este vorba despre Ripensia, marea rivală a Rapidului interbelic, reînființată acum doar câțiva ani.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!