Bogaciu a făcut închisoare, acum dă de pământ cu un fost antrenor din Giulești!

Bogaciu

Aurelian Bogaciu, un fost arbitru de mare perspectivă, a făcut închisoare. Nu suntem în măsură să ne pronunțăm împotriva vinovăției sale, mai ales atât timp cât a fost o decizie a Justiției. Ceea ce este remarcabil în interviul acordat pentru gsp.ro este acuzațiile care i se aduc, din partea lui Aurelian Bogaciu către fostul antrenor secund de la Rapid, din mandatul lui Dan Alexa, Mihai Ianovschi. Vă redăm mai jos, integral, acest pasaj din interviul acordat pentru sursa citată.

Pasaj interviu cu Aurelian Bogaciu despre Mihai Ianovschi

La audieri, procurorii erau agresivi?
Nu, nu, nu. Doar că mi-au sugerat că aș putea să le întind o mână de ajutor: «Eşti băiat tânăr, ai tot viitorul în faţă…». Trebuia să spun anumite lucruri despre persoane influente din Federație, despre cei din Comisie, despre cum se făceau promovările. Îi interesa dacă cineva din Federație m-a ajutat. Așteptau nume grele de la mine…

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Sugerau și nume?
Așteptau să spui ceva despre anumite persoane. Așa cum a făcut-o turnătorul mincinos de serviciu Ianovschi.

Bogaciu îl consideră pe Ianovschi martor mincinos

De ce îl consideri aşa?
Nu înțeleg cum poți să spui anumite lucruri despre un om când tu habar n-ai despre el…. Mi se sugera să-l torn p-ăla, p-ăla, p-ăla, p-ăla. Ei nu aveau ceva cu mine, au mers pe pista maestrului Penescu…. Și-așa au ajuns la fotbal. Au dat un boom cu fotbalul. Mie mi-au spus că nu am vrut să colaborez cu anchetatorii, că n-am vrut să-i ajut.

Cu Ianovschi te-ai mai întâlnit de-atunci?
La vreo doi ani și jumătate, în McDonald’s în Militari, m-a bătut pe spate. M-am înverzit, înroșit, primul sentiment a fost să o iau bărbătește! Dar m-am gândit că cine știe ce se mai întâmplă. Ce rost avea să discutăm? Zarurile erau deja aruncate! Oricum mi s-au părut multe lucruri ciudate în cazul lui.

Motivele supărării lui Bogaciu

La ce te referi?
Mi s-a părut ciudat că l-a chemat o singură dată la audieri, trei minute, n-a răspuns nimic, iar procurorul zicea că-l agasăm. El acuza pe toată lumea… De unde știa el? El spunea „așa am auzit”. Că a auzit de la unul că cineva vorbise cu Penescu și îi zisese să-mi dea mie nu știu ce. El era martor… Așa scria în rechizitoriu! El era martor peste tot. Au fost multe lucruri ciudate. Multe, multe, multe.

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică, răspuns pentru fostul său translator, care i-a adus acuze

1 Comment

  1. Interesant cum DNA s-a retras din fotbal imediat după alegerea lui Burleanu în 2014. Şi retrasă a rămas!
    Unii se întreabă ce ar fi urmat dacă la ultimele alegeri ieşea Lupescu, care pe deasupra era susţinut de Dragnea. Dar oamenii de fotbal sunt înţelepţi…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.