Adrian Iencsi elogiază patru juniorii ai FCRB: le prevede un viitor uriaș

Adrian iencsi

Prezent la GSP LIVE, Adrian Iencsi, antrenor la juniorii sub 19 ani ai FCRB, a dezvăluit patru jucători în care are mare încredere că vor fi importanți în fotbalul românesc. Interesant este că fostul mare fundaș al Rapidului este foarte aproape de a pleca la Universitatea Cluj. Alături de bunul său prieten, Bogdan Lobonț, așa cum am scris aici. Vezi în video cei patru jucători pe care i-a lăudat Adrian Iencsi și despre cine spune că va ajunge în echipa națională!

Ce a spus Adrian Iencsi despre juniorii pe care îi pregătește

„E o muncă foarte grea. Noi jucăm într-un campionat pentru jucătorii născuți în 2000. Dar eu am în echipă jucători de 16-17 ani. S-a format un grup frumos și avem rezultate peste așteptări”, a spus Adrian Iencsi la GSP LIVE.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Matei Babaua. Adrian Nițu. Petru Niță. Vlad Mocioacă

„Matei Babaua e tânăr de mare perspectivă. Joacă fundaș central și în fața apărării. Are un caracter puternic și multă personalitate. Va deveni om de bază în echipa mare. Mai este Adrian Nițu. Un atacant care îmi place foarte mult și chiar a jucat foarte bine la echipa mare. Petru Niță este un mijlocaș ofensiv, de creație, foarte talentat. Și mai am un fundaș de 16 ani, Vlad Mocioacă. La vârsta lui nu eram așa bun. Va ajunge fundașul echipei naționale. Are 16 ani și este un fundaș central de mare viitor”, a adăugat Iencsi.

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.