Rapid

Spectacol! ACS Centrul de Performanţă Rapid s-a calificat în Liga Elitelor!

ACS Centrul de Performanţă Rapid București are o echipă calificată în cea mai tare competiție rezervată juniorilor! Este vorba despre Liga Elitelor! Băieții antrenați de Nicolae Grigore și David Tudor au dominat categoric seria preliminară. Pe care au câștigat-o cu două etape înainte de final, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923. În etapa a VIII-a, Rapid U17 a zdrobit FC Argeș U17, cu 4-0. Chiar în Trivale! Prin golurile marcate de Darius Badea, Vlad Blănuță, Robert Ciobanu, plus un autogol marcat de gazde.

ACS Centrul de Performanţă Rapid U19 a bătut degeaba

Într-un alt meci de juniori, tot în grupa de calificare pentru Liga Elitelor, echipa U19 a învins și ea la Pitești. Victima a fost echipa similară a celor de la FC Argeș, cu 2-1, golurile giuleștenilor fiind reușite de Ștefan Ghiță și Vlad Mocioacă. La U19, Rapid ocupă locul secund în serie, cu șanse mici la prima poziție, cu două jocuri rămase de jucat. Aşadar, având în vedere rezultatele echipei U17, se pare că implantul de la Regal Sport a fost mai mult decât jumătate reuşit. Din păcate, juniorii mari nu pot aspira decât la maximum locul 2. Unul care, până la urmă, nu e deloc rău!

L-au pierdut pe cel mai bun, Andrei Dumitrescu

Mai ales în contextul în care echipa antrenată de Adrian Iencsi şi Ştefan Grigorie a pierdut recent, inexplicabil, cel mai bun om pe care îl avea. Este vorba despre atacantul Andrei Dumitrescu care a ales să continue în liga a 5-a la ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului. O alegere bizară din multe puncte de vedere, dar care, teoretic, oferă nişte răspunsuri valabile pentru mai multe direcţii. Reamintim că şi juniorii U16 au obţinut o frumoasă victorie cu csa steaua. Nu la Elită însă, ci într-un meci valabil pentru campionatul judeţean. Cu alte cuvinte, cu mici excepţii, a fost un weekend reuşit pentru suflarea rapidistă.

Foto: Alex Paraschiv

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.