ACS Centrul de Performanţă Rapid a învins csa steaua!

rapid steaua
ACS Centrul de Performanţă Rapid a învins csa steaua iar!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required
ACS Centrul de Performanţă Rapid U16 a reușit o victorie importantă, 2-0, cu csa steaua U16, în etapa a doua a campionatului județean U16. Golurile echipei antrenate de Nicu Costache au fost marcate de Mădălin Mitroi, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923. Iată cum a arătat primul unsprezece giuleştean: Popa – Burloi, Buzatu, Tănase, Tetruashvili – Duban, R. Iordache, Andreescu, Mitroi – D. Iordache (Bratu), Dicianu (Burcă).

Trei din cinci cu csa steaua în acest sezon la juniori

Este a treia victorie pe care giuleştenii o obţin în numai câteva săptămâni contra celor de la csa steaua. Precedentele au fost 2-0 şi 6-1 şi au venit dinspre juniorii republicani U17. Este adevărat, în acelaşi timp, că juniorii mari, U19, au fost aspru învinşi, cu un general 7-1. În care unicul gol a fost marcat de Andrei Dumitrescu, cel care a plecat de la echipă. Mai important este acum să savurăm însă această victorie extrem de frumoasă. Bravo băieţi!