Cristian SapunaruDaniel NiculaeNaționala de Fotbal a RomânieiRapid

VIDEO / Niculae vorbeşte iar! Săpunaru îi ia apărarea şi contestă proiectul

Daniel Niculae, prezent în studioul Digi Sport, a comentat încă o dată situația care l-a făcut să renunțe la postul de jucător și președinte la FC Rapid. Echipa promovată în această vară în Liga 3 sub numele de Academia Rapid şi apoi FCRB. Ajuns la 35 de ani, Niculae a precizat că nu se va răzgândi, iar relația sa cu Daniel Pancu nu va mai putea fi refăcută. Pancone fiind cel care l-a dezămăgit profund. Despre situația în care se află atacantul a vorbit și Cristi Săpunaru. Om convocat la naționala României pentru meciurile cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor.

Săpunaru a tranşat conflictul de partea lui Nico

„Sunt de partea lui (n.r. a lui Daniel Niculae), e normal. Când a venit a spus că dacă va fi ceva în neregulă va pleca. Deci înseamnă că ceva nu este ok acolo. Vom vedea peste ani sau când va ieși la iveală… Eu mai am de jucat afară. Nu se pune problema să revin la Rapid acum”, a spus Săpunaru, care a jucat la Rapid în trei perioade, e privit ca un simbol al giuleştenilor şi are sigla clubului tatuată pe braţ.

Niculae, în continuare supărat pe Pancu

Chiar dacă spune că nu a fost vorba despre o ceartă între el și Daniel Pancu, Daniel Niculae spune că prietenia lor a luat sfârșit și nimic nu mai poate să o „încălzească”. „Suntem doi acum, nu sunt singur. Fiecare își alege singur drumul în viață. Eu susțin în continuare că am dreptate. Pancu e primul care știe că am dreptate. Nu suntem certați, dar s-a stricat o relație. S-a răcit și nu are cum să se mai încălzească. A luat o decizie, ok, dar a stricat o prietenie de lungă durată. Nu am plecat din cauza lui, nu am avut niciun conflict, doar păreri diferite la final de sezon. Mi-a dat dreptate, dar nu a fost lângă mine. Iar eu mă așteptam să fie lângă mine. Dacă nu veneam noi, nu se mai începea niciun proiect… Dacă nu vor pleca cele două persoane, eu nu mă voi mai întoarce la Rapid”, a completat Niculae, la „Fotbal Club”.

VIDEO AICI

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nico, daca ti-a dat dreptate nu inseamna ca Pancone trebuia sa fie langa tine neaparat. Pana la urma este razboiul tau cu ceilalti. Poate el vede altfel lucrurile. Pe Cristi il stiu ca se aprinde repede, dar bine ca n-a exclus o revenire la Rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.