Fotbal Club Rapid spre Liga 1! Drăghia, debut de senzație

Drăghia Fotbal Club Rapid

Giuleștiului îi lipsescc meciurile mari, iar asta s-a văzut cel mai bine la partida cu Daco-Getica din Cupa României. Aproximativ 3.000 oameni, record pentru acest sezon, au asistat la meciul de Cupă al Fotbal Club Rapid. Vorbim despre duelul dintre o echipă de liga a 3-a cu una de liga a  2-a. Sau, dacă vreți și mai dramatic un pic, despre una care sezonul trecut promova din al patrulea eșalon și una care retrograda din Liga 1. Așadar, victoria cu 2-1 obținută de Fotbal Club Rapid este cu atât mai importantă. Mai cu seamă că scorul de 2-0 a persistat chiar până în minutul 90.

Goge și Vlada, eternii marcatori pentru Fotbal Club Rapid

Marcatori au fost deja veteranii Goge și Vlada, oameni care au demonstrat că valoarea nu ține cont de ligă și că echipa susținută de Primăria Sectorului 1 este din ce în ce mai valoroasă. Liga 1 este încă departe în esență, dar cu acest succes, vișinii merg în 16-imile Cupei României, acolo unde ar putea întâlni adversari de Liga 1. Evident, tot pe Giulești. Alea da mecciuri! De notat mai este că la Fotbal Club Rapid a debutat în poartă și Andrei Drăghia, portarul transferat direct din Liga 1. Loc spre care, clubul din Grant țintește cu tot mai multă ardoare.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Primul unsprezece aliniat cu Daco-Getica

Desigur, momentan nu trebuie făcut altceva decât savurată această victorie. A șasea a sezonului și a patra numai în Cupa României. Giuleștiul este marele catalizator al lor, iar atmosfera de la partida cu Daco-Getica a explicat de la sine de ce. Până la alte commentarii și, mai ales, alte rezultate, vă prezentăm cum a arătat echipa pe care Constantin Schumacher și Mihai Iosif au aliniat-o. Fotbal Club Rapid: Drăghia – Voicu, Maftei, Iacob, Lădaru – Dovleac, Grigore, Jorza, Goge – Jurj, Vlada. Următorul meci pentru giuleșteni va avea loc vineri, 14 septembrie, ora 17, pe terenul Electromagnetica, cu fcsb II.

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.