Meciul anului pentru Fotbal Club Rapid! S-au pus biletele în vânzare

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

După ce a trecut în fruntea seriei a II-a din Liga 3, Fotbal Club Rapid luptă pentru un vis frumos, Cupa României. Aşa că marți va da piept cu cel mai greu adversar, cel puțin pe hârtie, de la înfiinţarea din 2017. În Giulești, va veni o echipă ce în sezonul trecut a jucat pe prima scenă a fotbalului românesc, Daco-Getica București. Mai precis fosta Juventus București, ocupanta locului 11, în liga secundă, scrie site-ul oficial al echipei. Partea bună este că echipa din Colentina nu a arătat o formă deosebită în acest sezon.

Preţuri obişnuite. Deocamdată, doar online!

Duminică, 9 septembrie, s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de marți, 11 septembrie, ora 19:30, la următoarele prețuri:

  • Peluză: 8 lei
  • Tribuna a II-a: 10 lei
  • Tribuna I: 15 lei
  • Tribuna 0: 50 lei
  • Tribuna Oficială: 50 lei

Bilete la stadionul Giuleşti începând de pe 10 septembrie

Deocamdată, biletele pot fi achiziționate doar de la Eventim (AICI) sau de la partenerii acestora (Vodafone, Orange, OMV, Humanitas, Cărturești și Germanos). De pe 10 septembrie le puteți găsi și la stadionul Giulești, după următorul program:

  • luni, 10 septembrie, între orele 16:00 – 20:00 (o casă)
  • marți, 11 septembrie, între orele 16:00 – 20:30 (trei case)

O victorie poate aduce duel de Liga 1 pentru Fotbal Club Rapid

De asemenea, tot în acest program, de la casele de bilete puteți achiziționa și abonamente, dar le puteți schimba și pe cele cartonate cu carduri. Important însă! Abonamentele nu sunt valabile la meciul de marți, din Cupa României, aşa cum este normal. Pentru că acestea sunt concepute exclusiv pentru meciurile de acasă din liga a 3-a. Acesta poate fi considerat meciul anului fiindcă o victorie aici poate aduce în Giuleşti o echipă de liga 1. Ceea ce ar fi o adevărată lovitură şi, posibil, o reţetă financiară excelentă. Momentan, pentru echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 singurul lucru important este calificarea în faţa formaţiei picată din primul eşalon. Şi pentru care a jucat Andrei Drăghia în stagiunea precedentă.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required