Rapid

NEWS ALERT / Nae Stanciu, out de la FC Rapid! Încă o legendă încheie colaborarea

Încă un cutremur în Giuleşti! Nae Stanciu, omul cu cele mai multe meciuri din istoria Rapidului a dispărut subit din peisaj. Prezentat în primăvară în locul lui Ovidiu Burcă, care anunţase că pleacă, lucrurile par că s-au rotit cu 180 grade. Dacă Burcă a revenit aproape fără a se face observat, dar cu aceleaşi decizii care l-au consacrat, despre Nae Stanciu nu s-a mai auzit nimic. Motiv pentru care echipa 1923.ro a cules mai multe informaţii care duc către un singur punct comun: Nae Stanciu a plecat de la FC Rapid! Împrejurările sunt încă neclare, dar acest fapt reprezintă o nouă grea lovitură primită de acest proiect.

A plecat Nae Stanciu tot din cauza lui Ovidiu Burcă?

Practic, obiectiv vorbind, plecarea lui Nae Stanciu, indiferent de motiv, este similară ca şi greutate cu cea a lui Daniel Niculae. Cu toate că fostul număr 2 din Giuleşti nu are nici pe departe popularitatea lui Nico. Este un adevăr despre care am mai discutat, dar asta nu schimbă cu nimic datele problemei. În afara lui Niculae şi Pancu, nimeni nu are un potenţial de atractivitate real acolo. Exceptând rezultatele bune. Doar că nu este OK să faci rotaţie de legende, sperând că, cumva, vei reuşi să pari credibil… E adevărat că la club există acum Pancu, Iencsi sau Maftei. Însă deranjant este că nu s-a scris nimic despre plecarea lui Nae Stanciu din funcţia pe care o deţinea. Chiar dacă, cel mai probabil, din orgoliu, aşa cum îl ştim, acesta a plecat singur când Ovidiu Burcă s-a întors inexplicabil.

Un mare mister

Adevărul e că aici înţelegem, fiindcă nici noi nu înţelegem exact de ce este Ovidiu Burcă atât de vital pentru acest proiect… Ceea ce înţelegem însă este că, probabil, după ce unii se văd cu sacii în căruţă, legendele nu mai sunt ce erau. Iar dacă Daniel Niculae şi, acum, Nae Stanciu, nu mai sunt la club, înseamnă că ceva este, cu adevărat dubios. Nu e nimic, când vom afla detalii, fiţi siguri că ele vor fi pe 1923.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Sunt orgolii mari. Mi-este teama sa nu urmeze Pancone. Ar fi bine ca de acum inainte echipa sa se bazeze numai si numai pe rezultate bune, care sa aduca promovarea. Idolii sunt buni ca imagine, dar victoriile le aduc jucatorii.

  2. Îmi pare rău de Nae, numai că de fiecare dată când l-am auzit vorbind mi s-a părut submediocru intelectual. E mare sufletist, în rest singura lui calitate reală e că ascultă rock în loc de manele. Nu e puţin, dar nu e de ajuns.
    Ca să administrezi o întreprindere de fotbal trebuie să fii chiar deştept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.