Rapid

FCRB a obținut victorii pe linie la juniori! Află cum stau în clasament

Pentru prima dată de la începutul campionatului de juniori republicani, ambele echipe ale FCRB, U17 și U19 obțin victorii pe linie. Este drept, e abia etapa a treia. Cea mai mică dintre ele a dispus categoric, 6-0 de FC Argeș. În timp ce „seniorii” au învins mai greu, cu 2-1. Important este că ambele se descurcă bine în clasament. FCRB U17 este chia lider, cu șapte puncte în trei etape, depășind Viitorul Argeș. De asemenea, FCRB U19 a ajuns la trei puncte în spatele liderului csa steaua după acest succes. Care a constituit, practic, prima acumulare de puncte după trei etape.

Următoarea etapă pentru juniorii FCRB se joacă pe Coresi, 26 august

În etapa viitoare, echipele de juniori vor evolua împotriva celoor de la Viitorul Argeș. Reamintim că grupa U17 a fost integral absorbită de la Regal Sport, fosta pepiniera a csa steaua. La fel s-a întâmplat și cu o bună parte din cei de la U19, renunțându-se, în mod inexplicabil, la câțiva dintre oamenii de bază care au cucerit trei trofee în ultimii doi ani… În altă ordine de idei, cele două meciuri în fața Viitorului Argeș vor avea loc pe Coresi, duminică, 26 august. U19 va juca la ora 16, iar U17 la ora 18. Câștigătoarea fiecărei serii va merge în Liga Elitelor.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. cei la care s-a renuntat , ar putea fi absorbiti de afc -ul lui manoliu , dar din pacate (pentru ei) aceasta asociatie fantoma nu are bani de nimic (echipament , terenuri de antrenament , etc , etc )
    poate organizati o cheta in rindul numerosilor „suporteri”care se inghesuiau pe acest sait acum citeva luni , injurind academia si bagind strimbe zi si noapte .
    din pacate pentru cuplul manoliu -leasa , acesti suporteri au fost doar niste clone / fictiuni , si de la niste fictiuni , la ce te poti astepta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.