Daniel NiculaeScandal

Daniel Niculae îi închide gura lui Dică. Rapidiştii au lansat un comunicat oficial

Nicolae Dică nu a primit foarte bine informaţia potrivit căreia Rapid Viena va fi susţinută la returul cu fcsb, din play-off-ul Europa League, de mai mulţi fani ai celor de la Rapid Bucureşti. Daniel Niculae crede că gestul suporterilor giuleşteni nu trebuie considerat deplasat, ţinând cont de rivalitatea dintre cluburi.

Reacţia lui Daniel Niculae

„Eu zic că e normal, pentru că toate echipele mari, care sunt rivale, au fel de fel de prietenii cu alte echipe din alte țări. Un suporter înfocat al Rapidului sau al celor de la Dinamo nu va susține niciodată fcsb sau steaua. Și cred că viceversa. E peste tot în lume, nu sunt cazuri izolate. Un admirator probabil că susține o altă echipă românească. Însă, din păcate, noi avem probleme când joacă echipa națională. Acolo trebuie să fim uniți și acolo, din păcate, avem probleme. Probabil vor veni rapidiști în galeria celor de la Rapid Viena. Sunt mulți care merg la meci, e și asocierea asta și similitudinea de nume. De-a lungul istoriei Rapidului nostru și a Rapidului din Viena sunt mai multe lucruri asemănătoare”, a declarat Niculae, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Nicolae Dică, aşa cum ne-am obişnuit, e pe dinafară

Fanii grupării austriece au făcut un apel către suporterii celor de la Rapid București pentru a le face galerie joi seară. Austriecii pot beneficia de 2500 de bilete și tocmai de aceea au apelat la rivalii roș-albaștrilor. „Numai la noi în România se poate ca românii noştri să ţină cu o echipă din altă ţară. Dacă Steaua nu făcea puncte, nu se duceau CFR, Urziceni şi Oţelul direct în grupele UCL. Aşa suntem noi. Dar cu cât ne ţin mai multă ghină, cu atât avem noi mai mult noroc. Steaua a făcut cele mai multe puncte în Europa, şi Rapidul într-un an cu Răzvan Lucescu. Dar, asta este…”, a declarat Dică, la conferinţa de presă de ieri. Reacţie care l-a provocat, practic, pe Daniel Niculae.

Peluza Nord se delimitează de Rapid Viena

„Cu ocazia ultimelor zvonuri din presă, dorim să clarificăm presupusa noastră participare la meciul Rapidului din Viena. Precizăm prin această cale că noi susținem exclusiv Rapidul din Giulești și nu avem legături cu galeriile altor echipe din țară sau străinătate, cu excepția Politehnicii Timișoara. De asemenea, în media a apărut informația că galeria noastră ar fi fost invitată de către austrieci să participe la respectivul meci, lucru de asemenea neadevărat. Totodată, trebuie menționat faptul că galeria Rapidului din Viena este înfrățită cu cea a maghiarilor de la Ferencváros, fapt ce ar constitui o barieră în stabilirea oricăror relații amicale. În final, dorim să transmitem diverselor publicații că ar trebui să verifice informațiile înainte de a publica materiale de o credibilitate îndoielnică. Atât suporterii Rapidului cât și ziariștii ne pot contacta pe viitor pentru a confirma informații sau a cere clarificări.”

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.