Daniel NiculaeRapid

Răspunsul lui Daniel Pancu pentru Daniel Niculae

Daniel Niculae a anunțat că prietenia cu Daniel Pancu s-a încheiat, odată cu neînțelegerile care au condus la despărțirea sa de clubul pe care spune că îl iubește necondiționat. Veteranul alb-vișiniilor a explicat motivele pentru care s-a întors în Giulești și a spus cum stă din punctul lui de vedere relația cu omul care i-a fost alături și în primul an de la înființarea echipei. Pancu a fost de față și la prima întâlnire a echipei cu noul acționar, Victor Angelescu. Omul de afaceri în vârstă de 34 de ani care este milionar în euro și a preluat de curând 40 la sută din pachetul de acțiuni. Atacantul giuleștenilor spune că proiectul este unul pe termen lung și că totul va decurge foarte bine de acum încolo la clubul alb-vișiniu.

Pancu nu ştie dacă proiectul avea acelaşi farmec fără el şi fără Nico

„Am vorbit cu el (n.r. Daniel Niculae) duminica trecută, ne-am întâlnit. Îmi pare rău să aud lucrurile astea. Sunt trist puțin, dar sentimentele mele față de el nu se schimbă cu absolut nimic. Până la urmă, cred că sunt acasă la mine, unde e și casa lui. Am hotărât să mă întorc, pentru ca și el să aibă unde să se întoarcă. Oricum, proiectul ar fi mers înainte. Nu știu dacă ar fi avut același farmec”, a declarat Daniel Pancu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Pancu rememorează când a împărţit camera cu Niculae

„Eu sper să fie doar o supărare de moment și în cel mai scurt timp să îl avem lângă noi, în continuare. Chiar dacă a spus că s-a încheiat prietenia, sentimentele mele față de el rămân aceleași. L-am luat în cameră când era un puști, a fost cu mine într-un cantonament la Poiana Brașov. A învățat multe lucruri de la mine, a și spus că am fost idolul lui. Nu am cum să îmi schimb sentimentele față de el, de la un lucru care poate fi doar temporar. Sper să se răzgândească și să revină la locul lui, în casa lui”, a mai spus Pancu.

Pancone anunţă că problemele financiare sunt excluse

„I s-a propus ca noi să ne ocupăm strict de partea sportivă și oamenii din cauza cărora a refuzat să continue să fie pe partea administrativă, lucru care pe mine nu mă deranjează, atât timp cât se creează toate condițiile pentru performanță”, a mai precizat fotbalistul în vârstă de aproape 41 de ani. „Chiar azi și Victor Angelescu în fața echipei. Lucrurile sunt cât se poate de serioase. Mesajul a fost clar, că pe Nico îl așteaptă absolut toată lumea. Lucrurile s-au schimbat puțin, proiectul este pe termen lung și se vrea doar performanța. Nu vor fi probleme financiare. Dimpotrivă, lucrurile vor sta foarte bine”, a încheiat Daniel Pancu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.