Rapid european! Rezultate bune în competiţiile interne şi participare onorabilă în Italia

Sala Rapid

CS Rapid București a participat la primul turneu de volei pe plajă, Electric Castel Beach Volley. Care s-a desfășurat la Cluj-Napoca și care intră în calendarul Campionatului Național. Formația noastră, cu Ioan Moroldo și Bogdan Mehedințeanu în componență, a reușit să câștige trofeul pus în joc. După trei succese în grupă, feroviarii au dispus de CSU Reșița (Robert Varlan și Sergiu Călin) în semifinale. Cu scorul de 2-0 (21-13, 21-15). În finala competiției de pe plaja clujeană, rapidiștii s-au impus în fața tandemului Tudorel Farcaș-Ilie Gheorghe, cu scorul de 2-1 la seturi, scrie clubulrapid.ro.

Medalii pe bandă rulantă pentru CS Rapid la ateltism juniori II

Pe Stadionul Național de Atletism ”Iolanda Balaș-Soter” din București, au avut loc Campionatele Naționale de atletism pentru juniori III, etapa finală. În prima zi, CS Rapid București a cucerit trei medalii de bronz prin ștafeta feminină de 4X100 metri, precum și prin Elena Didulescu, 1.65 metri la săritura în înălțime, sau Elena Bisericescu, 12.52 secunde la 100 metri. Rezultatele Elenei Didulescu și Elenei Bisericescu reprezintă personal best. Cea de-a doua zi a adus delegației rapidiste alte două medalii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Elena Bisericescu a ieşit campioană la 200 metri!

Elena Bisericescu a devenit campioană națională la proba de 200 metri, cu timpul de 25,62 secunde. Performanța sprinterei noastre este extraordinară! În contextul în care ieri după-amiază a participat la trei probe: serii la 100 metri, finala la 100 metri și ștafetă 4X100 metri. Fiind dublă medaliată cu bronz acolo! Reiese că în mai puțin de 24 de ore, Elena a alergat patru curse foarte dificile, ultima, la care a și cucerit medalia de aur, fiind contracronometru. La săritura în lungime, Denisa Lupescu, cu 5,25 metri, a ocupat locul al treilea. Bilanțul Rapidului la Campionatele Naționale de juniori III este de cinci medalii. Dintre care una de aur și patru de bronz. Rezultatele deosebite ale sportivelor pregătite de Octavia Gena Brosser se datorează, în mare măsură, recentului cantonament de la Poiana Brașov, dar și implicării familiilor în performanțele atleților.

Cinci medalii şi pentru seniori la atletism

La Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești au avut loc Campionatele Naționale de atletism rezervate seniorilor și tineretului. În cea de-a doua zi de competiție, proba masculină de săritura în înălțime a fost foarte spectaculoasă. Mihai Anastasiu a devenit vicecampion național, după o performanță de 2,15 metri. În timp ce un alt rapidist, Dan Lăzărică, a fost aproape de podium, clasându-se pe locul 4, cu 2,10 metri. Mihai Bolocan, de asemenea legitimat la CS Rapid București, a cucerit medalia de bronz la tineret. Trecând de înălțimea de 1,90 metri. La săritura cu prăjina, Valentin Stanciu a ocupat locul al doilea, cu 4,60 metri.

Un aur, două argint, două bronz

La triplusalt, Cristina Toma a cucerit medalia de bronz cu performanța de 13,17 metri. Ionela Luca, la săritura cu prăjina, a devenit campioană națională după ce a depășit ștacheta înălțată la 3,80 metri. Elena Viscun a concurat la 100 metri garduri, terminând cursa în 13,86 secunde, echivalent cu medalie de argint la tineret și bronz la senioare. Cosmin Dumitrache, cu 14,00 secunde, s-a încununat cu titlul de campion național la proba de 110 metri garduri. Bilanțul echipei rapidiste la Campionatele Naționale numără cinci medalii la seniori, dintre care una de aur, două de argint și două de bronz. Acestor trofee li se adaugă cele două de la tineret, o medalie de argint și una de bronz.

Paul Ioniţă s-a clasat pe locul 8 la Campionatele Europene

La Milano, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de haltere pentru juniori U15 și tineret U17. Din delegația României a făcut parte și Paul Ioniță, legitimat la CS Rapid București. Sportivul nostru a concurat în limitele categoriei de greutate 94 de kilograme, la tineret. El s-a situat pe locul 8 la stilul smuls, cu o încărcare pe halteră de 126 de kilograme. Paul Ioniță a ocupat locul al șaptelea și la aruncat, cu 153 de kilograme, în timp ce cumulul său de 259 de kilograme l-a așezat pe locul al optulea la proba olimpică, total. Campionatele Europene din Italia au reprezentat, totodată, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires, din Argentina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.