DiverseMircea LucescuNaționala de Fotbal a României

NEWS ALERT / Ciprian Marica a cumpărat brandul! Mircea Lucescu l-a convins

Ciprian Marica a cumpărat sigla și palmaresul unui club important din România. Este vorba despre Farul Constanța. Fostul atacant al naționalei României a dezvăluit că ideea de a investi într-un club de fotbal i-a venit ca urmare a unei discuții pe care a avut-o, la o cafea, cu Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

Cu ceva timp în urmă, discutam cu Mircea Lucescu la o cafea. La un moment dat, mă întreabă din senin: Cum îți hrănești tu pasiunea, cum te dedici activității care să-ți aducă bucuria aia venită din pasiune? Mi-am promis atunci că voi acorda mai mare atenție fotbalului. Nu mai pot juca, dar pot să ajut! Nu poți fi doar un observator când fotbalul care ți-a dat totul trece prin momente dificile. Trebuie să ajutăm cu toții fotbalul românesc. Fenomen care, în primul rând, are o mare problemă de identitate. Temelia lui a fost șubrezită când am lăsat să dispară echipele de tradiție„, a scris Ciprian Marica pe pagina de Facebook.

Mircea Lucescu i-a fost antrenor lui Marica la Şahtar

Antrenat de Mircea Lucescu la Șahtar, Marica și-a motivat decizia de a investi la echipa de la malul mării prin faptul că pe stadionul „Farul” a trăit momente extraordinare în tricoul echipei naționale. În 2007, cu Marica titular, naționala României învingea cu 1-0 Olanda, în preliminariile pentru EURO 2008. Rezultat ce a cântărit decisiv în calificarea „tricolorilor” la turneul final din Austria și Elveția.

De ce Farul? Tocmai pentru că în copilărie, în adolescență, așa am crescut, cu Farul un punct de referință în fotbalul românesc. Pentru că orașul Constanța a devenit a doua mea casă. Pentru că aici, pe stadionul Farul, am trăit momente extraordinare la echipa națională. Pentru că am iubit să joc aici, am trăit sentimente unice transmise de tribuna plină până la refuz la meciurile României. Pentru că fotbalul nostru are nevoie de un punct de echilibru în această zonă, iar orașul Constanța, județul Constanța, Dobrogea toată, au forța necesară să facă Farul să strălucească și merită să retrăiască momentele de magie pe care le-au trăit părinții, bunicii„, a mai scris Marica.

Alex Ioniţă I pe vremea când juca la Farul

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.