Rapid

Fabulos! Constantin Schumacher a ţinut antrenamentul pe stadionul de… rugby!!!

Reunirea FCRB s-a produs pe stadionul Giuleşti. Numai că după prima zi de antrenamente, s-a ales o locaţie cu totul neobişnuită pentru antrenament. Credeaţi că este vorba despre ProRapid…? Nooo, nici pe departe! De fapt nici nu aţi fi avut cum să realizaţi unde se pregătesc băieţii coordonaţi pe bancă de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif. Evident, acest detaliu nu a fost specificat. Însă din scaunele albastre din fotografii, am mers pe firul evenimentelor şi am aflat un detaliu de maximă savoare. Giuleştenii s-au pregătit pe stadionul Arcul de Triumf, cel destinat, în mod normal rugby-ului. În fapt, acesta este un fel de Naţional Arena al acestui important sport din România.

Arcul de Triumf este la fel ca Giuleştiul

Gazonul este decent atât timp cât nu plouă, pentru că atunci apar probleme. Ce este iar de consemnat, e faptul că şi acesta este, la fel ca şi Giuleşti, pe lista celor care trebuie reconstruite în vederea EURO 2020. Evident, la nici unul nu s-au început lucrările, dar las’ că se fac ele. Până atunci însă, FCRB devine una dintre puţinele echipe cu pretenţii care poate trece în CV şi antrenamente pe un teren construit şi destinat rugby-ului. Ar fi interesant de tot ca aici să se joace şi măcar un meci. Nu ştim dacă este cazul, însă ne punem un pic imaginaţia la cale.

Constantin Schumacher şi-a dus jucătorii în cantonament la Braşov

Altfel, vă vom ţine la curent dacă echipa lui Pancu va mai juca sau nu meciul următor de pe 28 iulie cu Petrolul. În acest moment, acesta este aproape anulat. Dar orice noutate va fi împărtăşită cu voi. Deocamdată, nu putem spune decât că pentru formaţia de lângă Podul Grant urmează primul cantonament al verii, la Braşov. Evident, vi se vor prezenta cele mai relevante ştiri şi informaţii şi de acolo.

Foto: Alex Paraschiv

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.