Daniel NiculaeRapid

EXPLOZIV / Nae Stanciu confirmă că Daniel Niculae ar putea pleca!!!

Daniel Niculae vrea să plece de la FCRB. Unul dintre cei mai iubiţi jucători din Giuleşti nu vrea să mai continue la echipă şi din sezonul următor. Asta deoarece este deranjat de faptul că unele promisiuni care i-au fost făcute nu au mai fost onorate. De către ei care se ocupă de destinele echipei. Daniel Niculae a fost fotbalistul care a pus mult suflet în proiectul Academiei Rapid şi omul care i-a făcut şi pe alţi colegi de generaţie să vină şi să joace alături de el în Liga 4. Însă chiar dacă giuleştenii au promovat în Liga 3, fanatik.ro a aflat că fostul atacant al naţionalei României nu mai doreşte să continue la formaţia giuleştenilor. Niculae este sătul de tot felul de promisiuni care nu au fost onorate. Motiv pentru care, deja i-a anunţat pe oamenii care susţin financiar Rapidul că nu mai doreşte să rămână la echipă.

Stanciu confirmă: “Lui Daniel Niculae i-a expirat contractul de jucător!”

Contactat de către fanatik.ro pentru a discuta despre situaţia lui Daniel Niculae, Nae Stanciu, preşedintele giuleştenilor, ne-a vorbit despre omul care dacă nu ar fi fost la echipă poate că Rapid nu ar fi promovat în Liga 3. “Am auzit şi eu unele zvonuri. Mi-a spus cineva câte ceva legat de această intenţie a lui Nico de a renunţa. Dar eu unul nu am fost anunţat oficial de el despre faptul că ar vrea să plece de la echipă. Ultima oară am vorbit cu el când am văzut împreună şi cu Maftei ultimul meci al Braziliei de la Cupa Mondială. Eu ştiu că lui Nico i-a expirat contractul de jucător şi trebuia să discute prelungirea lui. Poate că aici să fi intervenit ceva dar eu nu ştiu mai multe”, a spus Nae Stanciu pentru fanatik.ro.

Renunţă sau nu Daniel Pancu la cariera de fotbalist?

O parte dintre fotbaliştii Rapidului s-au reunit deja la Mangalia, acolo unde giuleştenii vor susţine primul cantonament al verii. Însă printre aceştia se nu se aflau şi Daniel Niculae. Nu este însă ceva ieşit din comun aici neapărat. Pentru că mai mulţi dintre titularii din sezonul trecut au lipsit la această mini-reunire. Totuşi, antrenorul Constantin Schumacher speră că fostul atacant al naţionalei României îşi va rezolva problemele cu oficialii giuleştenilor. Şi va veni şi el luni în cantonamentul de la mare. În următoarea perioadă Şumi se va ocupa de campania de transferuri pentru Liga 3. Este de urmărit dacă Daniel Pancu îşi va menţine şi el decizia retragerii definitive din cariera de fotbalist după cenu a mai jucat deloc spre finalul campionatului Ligii 4 din cauza unei accidentări.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. vasile , sau cum te-o chema .tu chiar esti real sau doar o gluma proasta ?

  2. Din pacate , se vor tulbura apele la Rapid.De ce? Ar fi bine unii sa raspunda! Cine?Eu zic ca Dragnea si ceilaltii care dadeau, ca daca se vrea , si in liga 1 direct o promoveaza.Pai sa o faca de ce sa plece Daniel Nicolae ?! Eu intreb si pe dl Burca, se mai face cava, sau e probaganda PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.