Daniel NiculaeRapid

Gluma se îngroaşă! Şi-a luat Daniel Niculae adio de la fani?

Pericolul că Daniel Niculae s-ar putea retrage din proiectul FCRB a pus pe jar fanii rapidişti. Numeroşi suporteri i-au trimis mesaje în care se rugau de atacant să nu părăsească corabia, dar răspunsul acestuia pare fără echivoc. Concret, vă redăm mai jos răspunsul pe care Nico l-a dat unuia dintre cei care i-au scris: „Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, dar răspunsurile cred că trebuie să le căutaţi la conducerea / acţionariatul clubului. Eu nu fac compromisuri, am anumite principii peste care nu trec şi nu îmi place să fiu persiflat. Hai Rapidu’!”

Daniel Niculae ţine suporterii cu sufletul la gură

Rândurile de mai sus exprimă destul de clar faptul că Daniel Niculae nu mai are de gând să continue în acest proiect. Sigur, până când totul nu va fi făcut oficial, nu putem să dăm nici noi un verdict. Cert este că drumul pare fără întoarcere. Totuşi, rămâneţi pe 1923.ro pentru a urmări îndeaproape ce se întâmplă cu Nico, dar şi cu viitorul proiectului FCRB. Să sperăm că ne auzim cu veşti bune cât mai curând.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Umbla o vorba prin targul Bucurestilor cum ca Nico a cersit 10000 euro lunar pentru a continua cu R, rau ratusca , ramurica , personal inclin sa cred ca este doar o alta manipulare marca cacaristrocrati , in max 30 de zile se va intoarce Fat Frumos calare pe un cal alb anuntand ca vine sa salveze R-ul de la racheta. Fara sponsori , fara stadion si mai ales fara vreun oponent de marca in L3 cacaristrocratii trebuie sa inventeze in permanenta cate o lovitura de imagine

 2. Problema este alta… De ce atâta grabă cu promovarea…? Pe rapidişti, din ce ştim noi, nu îi interesează liga…

 3. nu inteleg pe ce se bazeaza colegul daniel ?
  locul afumatilor va fi luat ori de o echipa retrogradata din liga 2 , ori de o echipa in plus de liga 3, conform regulamentelor.
  ce legatura are asta cu rapid sau amenintarile lui nico ?

 4. D Niculae nu trebuie sa paraseasca echipa si mai ales acum cand o echipa din liga 2 s_a retras. Este o sansa unica ca FCRB sa intre in liga 2,dar sa nu fie pe contra timp. D Niculae nu trebuie sa mai ia decizii pripite in niciun caz,proiectul trebuie dus in continuare. Putem incerca si liga 2 pana nu intra CSA. Iar Fcrb in acest caz poate sa_i cedeze loc in liga 3 unei echipe daca FCRB intra in liga 2 in locul echipei care s_a retras. Deci incercati cu rapiditate chiar liga 2,este o sansa unica.

 5. ce-as mai putea adaoga la ce-am scris dupa stirea anterioara din 12/07 ?
  nimic !
  partea proasta este ca nimeni nu este dispus sa ne explice public motivele acestei rupturi,, nici macar nico.
  proiectul asta , fara nico , e ca mincarea fara sare !
  intrebarea este daca nu este vorba de pretentii exagerate ale lui nico , sau invers , cineva si-a batut joc de el !
  cine si cind ne va lamuri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.