Fotbal internațional

BURSA TRANSFERURILOR / Drăghia şi Andone, primele imagini de la noile echipe!

Drăghia şi Andone, la primele imagini de la noile cluburi! Nu este numai vara World Cup 2018, ci şi o nouă perioadă intensă de transferuri. Şi pentru că mulţi jucători apropiaţi culorilor alb-vişnii sunt implicaţi, vă prezentăm cele mai noi ştiri legate de aceştia. Am scris deja aici despre o parte dintre ei. De această dată vă expunem transferul lui Andrei Drăghia. Portar de 28 ani crescut în Giuleşti, acesta a semnat cu FC Voluntari şi va rămâne în Liga 1.

Asta după ce în stagiunile trecute, după falimentul SC FC Rapid SA, a evoluat tot în primul eşalon pentru Concordia Chiajna şi Juventus Bucureşti. Aşadar, numai echipe din regiunea Bucureşti-Ilfov. Este de notat că Drăghia poate profita de plecarea portarilor Balauru şi Mincă pentru a se impune ca număr 1! Titular pentru formaţia care s-a salvat pentru a doua oară de la retrogradare.

Florin Andone a semnat pe cinci sezoane

Chiar dacă nu a jucat vreodată la Rapid, Florin Andone şi-a declarat în nenumărate rânduri simpatia pentru clubul de lângă Podul Grant. Recent transferat în Premier League, la Brighton & Hove Albion, fostul golgheter al lui Deportivo la Coruna a apărut pentru prima dată în tricoul formaţiei din Anglia. La reunirea lotului echipei. Preţul transferului a fost de 6 milioane de euro. Sumă la care a scăzut clauza de reziliere a lui Andone – de la 30 de milioane de euro – în momentul în care clubul galician a picat în a doua ligă spaniolă. Florin Andone s-a înţeles cu echipa britanică pentru o perioadă de cinci sezoane. Multă baftă, Florin Andone!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.