BURSA TRANSFERURILOR / Drăghia şi Andone, primele imagini de la noile echipe!

Andrei Drăghia Florin Andone

Drăghia şi Andone, la primele imagini de la noile cluburi! Nu este numai vara World Cup 2018, ci şi o nouă perioadă intensă de transferuri. Şi pentru că mulţi jucători apropiaţi culorilor alb-vişnii sunt implicaţi, vă prezentăm cele mai noi ştiri legate de aceştia. Am scris deja aici despre o parte dintre ei. De această dată vă expunem transferul lui Andrei Drăghia. Portar de 28 ani crescut în Giuleşti, acesta a semnat cu FC Voluntari şi va rămâne în Liga 1.

Asta după ce în stagiunile trecute, după falimentul SC FC Rapid SA, a evoluat tot în primul eşalon pentru Concordia Chiajna şi Juventus Bucureşti. Aşadar, numai echipe din regiunea Bucureşti-Ilfov. Este de notat că Drăghia poate profita de plecarea portarilor Balauru şi Mincă pentru a se impune ca număr 1! Titular pentru formaţia care s-a salvat pentru a doua oară de la retrogradare.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Florin Andone a semnat pe cinci sezoane

Chiar dacă nu a jucat vreodată la Rapid, Florin Andone şi-a declarat în nenumărate rânduri simpatia pentru clubul de lângă Podul Grant. Recent transferat în Premier League, la Brighton & Hove Albion, fostul golgheter al lui Deportivo la Coruna a apărut pentru prima dată în tricoul formaţiei din Anglia. La reunirea lotului echipei. Preţul transferului a fost de 6 milioane de euro. Sumă la care a scăzut clauza de reziliere a lui Andone – de la 30 de milioane de euro – în momentul în care clubul galician a picat în a doua ligă spaniolă. Florin Andone s-a înţeles cu echipa britanică pentru o perioadă de cinci sezoane. Multă baftă, Florin Andone!

CITEȘTE ȘI  FOTO | Euforie la Malatya! Șumudică a debutat cu victorie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.