Daniel NiculaeRapid

BREAKING NEWS / FCRB a lămurit situaţia lui Daniel Niculae!

FCRB a publicat un comunicat legat de situaţia lui Daniel Niculae pe care vi-l redăm integral mai jos.

Pentru că în ultimul timp se vehiculează o întreaga serie de teorii, este timpul sa știți adevărul:

Daniel Niculae a fost parte integrantă a proiectului renașterii rapidiste. Aportul lui la promovarea în Liga a III-a a fost determinant și, pentru aceasta, întreaga suflare rapidistă îi este recunoscătoare.

Pe tot parcursul campionatului Ligii a IV-a, Academia Rapid a asigurat un climat favorabil performanței, în cadrul unui buget demn de Liga a II-a.

Bilanţul preşedintelui Daniel Niculae

În calitate de președinte, Daniel Niculae a avut deplină putere de decizie asupra cheltuielilor și transferurilor de jucători. Odată cu promovarea în Liga 3, trecem la o altă etapă, în care bugetul trebuie să fie unul și mai mare.

A fost constituită o societate pe acțiuni și a fost câștigată licitația pentru achiziționarea brandului F.C. Rapid. Societatea are acționari puternici. Preferăm să menținem deocamdată discreția asupra identității lor, dintr-un motiv foarte simplu. Încă de la începutul activității Academiei Rapid, conducătorii și sponsorii au fost supuși unor atacuri mediatice nedrepte și de o intensitate fără precedent. Până la normalizarea situației, nu dorim să expunem mediatic oameni de afaceri serioși, care doresc să pună umărul la renașterea rapidistă. Îi asigurăm pe suporterii noștri că există resursele financiare pentru finalizarea achiziționării brandului F.C. Rapid. Pentru asigurarea unui buget pentru promovarea în Liga 2, pe termen scurt, si pentru o prezență puternică în Liga 1, pe termen mediu.

Daniel Niculae, salariu de Liga 1

Daniel Niculae a fost un jucător extraordinar atât anul acesta cât și în cariera lui. La finalul campionatului trecut i-a fost garantat un contract de jucător demn cel puțin de liga a II-a, dacă nu chiar de prima ligă. De asemenea, i-a fost garantat postul de președinte, cu puteri depline în gestionarea unui buget propice promovării.

În ciuda acestor realități, Daniel Niculae a optat să nu mai continue. Noi credem că locul lui este alături de Rapid! Pentru acest motiv, suspendăm funcția de președinte pe o perioadă de o lună, cu speranța că Daniel Niculae se va răzgândi și va reveni.

Clubul se laudă cu organizarea a două cantonamente

Acționarii și sponsorii asigură echipei, în acest moment, toate condițiile, peste nivelul unei echipe de liga a II-a, construiesc structura pentru o academie puternică de copii și juniori, au configurat pregătirea noului sezon cu două cantonamente, unul la Brașov și unul în Turcia, la cea mai modernă bază de pregătire, au propus pentru conducerea tehnică o lista cu 15 jucători de liga a II-a și prima ligă, atât juniori, cât și jucători experimentați pentru întărirea lotului.

Suntem siguri că va rămâne cu inima alături de Rapid și va ajuta cu orice va putea în continuare.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. nu stiu de unde scoti aberatiile astea dar 0 % e adevar din ce scrii
  Niculae nu continua ca nu i se da proRapid cum s-a zis la inceputul proiectului si sunt multe alte chestii de gen care s-au promis si nu s-au oficializat

  Duci suporterii in eroare cu aberatiile tale de afcist

 2. inima mea plinge !
  este greu de conceput new rapid fara nico.
  desi nico nu explica nimic , eu unul incep sa inteleg situatia , prin intuitie !
  la inceputul proiectului , lui nico is-a promis cam 1/3 din proiect, in mod onorific , fara vreo participare financiara de-a lui.
  s-a ajuns acum la o organizare total noua in care a fost necesara o investitie de minimum 500,000 euro , adica cca 2,350,000 ron (pentru achizitionarea drepturilor defunctei fc rapid – moraru), fara a pune la socoteala bugetul necesar pentru anul din liga 3-a (inca vreo 2 milioane , cel putin )
  daca nico are pretentia la actiuni de cca.1,2-1,5 milioane ron , fara vreo participare financiara personala , cred ca greseste .nimeni nu poate accepta sa faca cadou acesti bani pentru nico.
  inteleg ca i se ofera un salariu de jucator cam de nivelul primei ligi , si calitatea de presedinte salariat cu drepturi de conducere destul de largi (eu zic ca e vorba de cel putn 5-6,000 euro pe luna , daca nu chiar 8,000)
  eu cred ca ce s-a vorbit la inceput a fost o organizare semiprofesionista , in timp ce planurile sa-u schimbat din mers , odata cu succesul de public , de media si sportiv.
  eu cred ca ambele parti au o anumita doza de dreptate , dar sper ca partile sa ajunga la o intelegere amiabila
  am scris (intuit) zilele astea , exact ce se sustine in comunicat , investitorii prefera , deocamdata , o discretie totala .
  eu cred ca este vorba de dl.gruia stoica , dar mai pot fi si altii (primaria ?)
  intr-o tara in care orice dusman iti poate face o plingere penala , si sa te bage in rahat pentru cel putin citeva luni daca nu ani de zile , asta e rezultatul !
  nico , chiar nu te gindesti la zecile de mii de rapidisti care te aduleaza ?
  ce o sa faci , o sa te duci sa joci la o echipa gen chiajna , voluntari , afumati , in fata a 500 de spectatori?
  fara sa ti se cinte imnul dumnezeiesc al rapidului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.