Rapid

DECIZIE / S-a votat! Rapidiştii de pretutindeni vor un singur RAPID!

Cu doar câteva zile înainte ca AMFB să aprobe trecerea Academiei Rapid pe FCRB pentru ca această structură să evolueze în liga 3, rapidiştii au decis. După cum am promis am lăsat sondajul pe 1923.ro până când a depăşit 10.000 de respondenţi. Eşantion uriaş pentru orice sondaj de pe această planetă. Rezultatul brut îl vedeţi clar jos. Aproape 10.000 de rapidişti îşi doresc un singur RAPID. Anume ca Academia Rapid (acum devenită FCRB), AFC Rapid şi Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului să devină un tot unitar. Scopul acestui articol nu este de a comenta în vreun fel acest fapt. Pentru că este mai mult decât evident ce exprimă. Poziţia noastră este, de asemenea, perfect cunoscută de toată lumea. Fiindcă nu ne-am ascuns niciodată.

1.000 de oameni sunt împotriva unui singur RAPID

Mai mult, aşa cum am avut curajul să „ne lăudăm” suntem cel mai corect şi complet canal de informare pentru suflarea rapidistă. Despre tot sportul rapidist. Iar când lucrurile scârţâie, noi nu mai avem de gând să le ascundem. În acest moment însă nu mai este vorba de aşa ceva. Este un articol în care exprimăm vocea suporterilor rapidişti de pretutindeni. Sigur, peste 1.000 de oameni din cei care au votat nu doresc fuziunea, unitatea. Contează şi ei. Dar majoritatea covârşitoare, adică 90 la sută spune altceva. Ceva clar, categoric, de necontestat. Rapidiştii s-au săturat să vadă trei echipe. Indiferent despre care dintre ele vorbim. Poate mulţi subliniază că Academia Rapid / FCRB are cei mai mulţi fani şi doar ei contează. Bun, să pornim de la premisa asta.

Statistici relevante şi nu prea…

Numai că dacă ne uităm la asistenţă lucrurile ne contrazic.

  • 10.000 cu Progresul 2005 la primul meci
  • 14.000 cu csa steaua pe Giuleşti
  • 25.000 rapidişti pe Arena Naţională tot cu csa steaua
  • 7.000 rapidişti la al doilea meci pe Arena Naţională cu csa steaua
  • 2.000 – 3.000 de suporteri la alte câteva meciuri pe Giuleşti

De la legende trebuie să pornească unificarea Rapidului!

Sunt statistici nemaipomenite pentru liga 4 Bucureşti, foarte adevărat. Numai că la mai multe meciuri au fost sub 1.000 de oameni, tot pe Giuleşti. Iar ăsta este cel mai bun semn că rezultatul de mai sus este super-relevant. Oamenii s-au săturat de acest fratricid inutil. Doresc să vadă un tot unitar, care să facă performanţă. Care să reunească legendele şi care să garanteze un viitor în care trofeele să revină în Giuleşti. E o realitate de necontestat, iar aceste legende, anume Pancu, Niculae, Stanciu şi Maftei mai ales au datoria să lupte pentru un singur RAPID! Alături de toţi cei care îşi doresc să restarteze sănătos acest proiect. Iar încă noi le dăm prezumţie de bune intenţii şi de sete de redresare a unui brand al fotbalului românesc!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.