Ovidiu Herea vrea să joace în liga 3 pentru FCRB!

ovidiu herea prosport

ProSport îl citează pe Herea, care vrea să joace la FCRB! Prezent la finala „Cupei Intercartiere Falemi Nana” din parcul Crângaşi, Ovidiu Herea a evoluat într-un meci demonstrativ al echipei Falemi & Friends. Fostul mijlocaş ofensiv al Rapidului a vorbit pentru ProSport despre evenimentul Cupa Intercartiere Falemi Nana, dar şi despre echipa unde a evoluat timp de şase sezoane. ”Am primit această invitatie cu placere. Am fost invitat şi anul trecut la finală, a fost o experienţă frumoasă pentru mine. Mi-am adus aminte de fotbalul jucat în curtea şcolii. De fotbalul jucat pe ”maidan” cu prietenii. Am venit cu plăcere”, a spus Herea pentru ProSport.

Herea a explicat pentru ProSport că ştie tot ce mişcă în Giuleşti

Ajuns la 33 de ani, Herea a dezvăluit că este la curent cu tot ce se întâmplă la clubul pentru care a evoluat în 183 de meciuri în toate competiţiile. Şi este de părere că giuleştenii au meritat promovarea în Liga a treia, şi că demersurile celor de la csa steaua în instanţă nu vor avea succes şi nu vor opri FCRB din drumul spre eşalonul al treilea. Normal, sunt la curent cu tot ce se întâmplă acolo. I-am urmărit, am văzut aproape fiecare meci. Sunt foşti colegi de-ai mei implicaţi acolo şi nu pot să mă rup. S-a văzut acest lucru si pe teren, prin evoluţiile pe care le-au avut. Au fost foarte organizaţi şi lucrul acesta s-a văzut prin rezultatele pe care le-au avut. Astea sunt lucruri care pe mine mă depăşesc (n.r. – demersurile în instanţă), dar nu cred, a mai punctat Herea.

Îşi doreşte să joace la FCRB

Plecat în 2013 de la Rapid la Sion, unde a câştigat Cupa Elveţiei în sezonul 2014-2015, Herea le dă speranţe fanilor rapidişti. Pentru că spune că îşi doreşte foarte mult să îmbrace, din nou, tricoul vişiniu. ”Eu îmi doresc foarte mult acest lucru, am declarat asta de când am plecat la Sion. Şi îmi doresc în continuare să mă întorc. Acum nu depinde numai de mine. Trebuie să-şi dorească şi ei acest lucru, dar eu sunt dispus să revin acasă”, a încheiat atacantul. Fosta Academia Rapid a promovat în Liga 3 după ce a trecut în baraj de formaţia AS Singureni, din judeţul Giurgiu, scor general 17-1.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.