Ovidiu Herea şi-a anunţat susţinerea înainte de Academia Rapid – steaua!

herea Rapid - steaua
Ovidiu Herea a postat înainte de Academia Rapid - steaua

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Ovidiu Herea şi-a anunţat public susţinerea pe pagina oficială de Facebook pe care o deţine! Înaintea meciului Academia Rapid – steaua. Fireşte, Herea susţine echipa lui Pancu, Niculae şi Maftei, aşa cum se poate vedea mai jos! În iarnă, au existat, se pare, discuţii pentru ca Ovidiu Herea să se alăture proiectului Academia. În schimb, el a optat să joace alături de fratele său în liga 2, la CS Baloteşti. Echipă la a cărei salvare de la retrogradare a contribuit din plin.

Academia Rapid – steaua, un meci cât un sezon!

Este posibil ca acesta să fie mai tentat de proiectul FCRB ce se întrevede pentru liga a 3-a, însă până atunci el va urmări cu eşarfa la gât, pumnii stânşi şi sufletul la gură meciul Academia Rapid – steaua. Rămâneţi pe 1923.ro pentru că azi este ziua decisivă pe care mulţi rapidişti o aşteaptă cu nerăbdare. Partida despre care vorbim se joacă, de la 20:30, pe Arena Naţională. Iar informaţii despre bilete găsiţi în articolul de aici.

Iulian Popa alături de Academia Rapid la rândul său!

Nu doar Ovidiu Herea a publicat mesaje de susţinere înainte de Academia Rapid – steaua! La scurt timp după acesta, Iulian Popa i-a urmat exemplul. Mijlocaşul braşovean care tocmai a promovat cu FC Hermannstadt în prima ligă a postat la rândul său un mesaj pe pagina sa de Facebook. Iulică a fost golgheterul Rapidului în sezonul 2015-2016, cu 16 goluri marcate. Atunci, echipa a promovat în Liga 1. Din păcate falimentul ce a urmat în scurt timp l-a împiedicat să îşi vadă împlinit visul de a juca alături de clubul din Giuleşti în primul eşalon al ţării. Chiar şi aşa, Popa a rămas cu inima şi sufletul alături de spiritul rapidist. Iar acesta nu poate fi exprimat mai bine decât înaintea unui meci cu o încărcătură atât de mare precum este cel de pe 3 iunie 2018, ora 20:30, de pe Arena Naţională!