Vis împlinit! Fraţii Herea joacă şi marchează împreună

ProSport herea
ProSport scrie despre premiera fraţilor Herea

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre un vis! Cel al fraţilor Herea! Şi-au dorit să joace împreună, iar visul a devenit realitate sâmbătă, în etapa a 25-a a Ligii 2. Fraţii Herea, Ovidiu şi Claudiu, au evoluat pentru prima dată într-un meci oficial pentru aceeaşi echipă! Mai mult, ei au fost avut o contribuţie importantă la rezultatul final. Noul lor club, CS Baloteşti, a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu UTA Arad. Cu cele două goluri marcate chiar de Claudiu, respectiv Ovidiu Herea, notează ProSport. Era minutul 19 al meciului de la Baloteşti şi Claudiu Herea, mijlocaşul care a mai evoluat la echipa ilfoveană şi în trecut, obţinea un penalty din duelul cu Polgar. Acelaşi jucător, revenit de la Sepsi, deschidea scorul un minut mai târziu din lovitură de pedeapsă. Chiar dacă Bodea a ghicit colţul, însă nu a putut salva.

Meci istoric pentru familia Herea

Avantajul minim al Baloteştiului s-a menţinut până în minutul 57, atunci când Mihai Roşca a adus egalarea pentru UTA. După ce a înscris cu o lovitură de cap la colţul lung, după o lovitură liberă bine bătută de Darius Buia. Însă fraţii Herea s-au făcut din nou remarcaţi în acest meci care a avut de suferit şi din cauza gazonului. Golul care a readus Baloteştiul în avantaj a venit chiar după o fază de joc 100 la sută ”hereană”. Claudiu a pasat filtrant pentru fratele său, Ovidiu a pătruns în care şi a trimis plasat pe lângă Bodea. Din 14 metri, readucând echipa lor în avantaj. Şi reuşind performanţa ca la primul joc oficial pe care l-au jucat împreună să şi marcheze amândoi, remarcă ProSport.

Carierele lor nu s-au intersectat până acum

Bucuria fraţilor Herea s-a mai risipit în ultimele minute de joc, în special în 82. Atunci când Angelo Iuga a intrat în careul ilfovenilor. Apoi a centrat perfect pentru Cătălin Hlistei, care, din alergare, a reluat cu capul din 9 metri şi a adus egalarea pentru UTA. S-a încheiat 2-2. Însă istoria jocului va consemna dubla lui Ovidiu şi Claudiu, cât şi primul loc meci oficial în care au fost coechipieri. Originari din Bucureşti, cariera de fotbalişti a fraţilor Herea, ambii mijlocaşi, nu s-a intersectat niciodată până acum. Însă, în timp, a avut puncte comune.

Antrenorul, citat de ProSport, i-a numit Supermani

Ovidiu (32 de ani) a debutat la seniori la FC Naţional. Apoi s-a făcut remarcat la Rapid. Ulterior a evoluat pentru FC Sion, Skoda Xanthi, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Viitorul Constanţa. Claudiu (28 de ani) a jucat pentru Victoria Brăneşti, Viitorul Constanţa, Rapid, CS Baloteşti, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Înainte de meciul de la Baloteşti, antrenorul principal al echipei UTA, Cristian Todea, identifica în fraţii Herea principalul pericol pentru poarta arădenilor. Antrenorul ilfovenilor, Augustin Călin i-a asemănat cu un erou de benzi desenate pe cei Ovidiu şi Claudiu. ”Fraţii Herea şi-au făcut datoria, au fost Supermani pentru echipă”, a comentat Călin conform ProSport.