A încetat din viaţă Horaţiu Nicolau. Dumnezeu să îl odihnească!

Horaţiu Nicolau

Din păcate, în aceeaşi zi în care fostul fotbalist de la Rapid, Vasile Copil, a încetat din viaţă la 82 de ani, Giuleştiul mai este lovit de o veste tristă. Asta după decesul, la vârsta de 85 de ani, a marelui voleibalist Horațiu Nicolau. Acesta a făcut parte din echipa masculină a Rapidului, în cea mai prolifică perioadă a voleiului giuleștean și chiar românesc, în anii 60-70 ai secolului trecut.

Horaţiu Nicolau a participat şi la JO

De trei ori câștigător al Cupei Campionilor Europeni, de patru ori campion național, câștigător al Cupei României, Horațiu Nicolau a întruchipat genul jucătorului complet. Foarte bun om de echipă și foarte lucid în momentele importante ale partidelor.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Horațiu Nicolau a fost internațional, jucând pentru selecționata tricoloră inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 1964. Atunci când România a fost foarte aproape de o medalie, ocupând locul al patrulea. Plecarea lui Horațiu Nicolau lasă un mare gol în inimile rapidiștilor și ale iubitorilor de volei din România. Odihnește-te în pace Horațiu Nicolau!

Sursa: clubulrapid.ro

CITEȘTE ȘI  Noi credem în renașterea lui Alex Ioniță II la Rapid!

1 Comment

  1. Unde a murit Horatiu Nicolau ? În ce oras si ce tara ?
    In Belgia ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.