Fotbal internațional

De la tată pentru fiu! George Ganea a primit un mesaj de ziua lui după un an critic

George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, a împlinit 19 ani. Aşa că tatăl său a ţinut să-i transmită un mesaj atacantului prin intermediul emisiunii ProSport LIVE. În luna septembrie a anului trecut, George Ganea a suferit o leziune la ligamentele încrucişate şi a stat pe bară pentru circa patru luni de zile. Recuperea a decurs excelent, iar fiul fostului internaţional a revenit în angrenajul echipei U19 a celor de la AS Roma, mai scrie ProSport.

Ganea pentru ProSport: „Şi-a revenit foarte bine după operaţie!”

„George şi-a revenit, mai are de jucat playoff-ul în iulie. Dorinţa lui e să ajungă cât mai sus. Mai are contract doi ani cu AS Roma. Eu zic că şi-a revenit foarte bine după operaţie şi chiar foarte repede. În cinci luni a reuşit să intre să joace în meci oficial. E foarte bine. Cu ocazia asta aş vrea să-i transmit <<La mulţi ani>>”, a spus Ionel Ganea, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

George Ganea nu uită antrenorii pe care i-a avut la Rapid

Ganea a fost transferat de AS Roma în vara trecută, de la Virtus Entella. Trecut pe la U Cluj, Dinamo şi Rapid Bucureşti, George Ganea a impresionat la echipa U19 a celor de la Virtus, astfel că gruparea din Capitală a intrat pe fir şi i-a propus o ofertă acestuia. Într-un interviu acordat pentru ProSport, George Ganea a vorbit despre ambiţia pe care a moştenit-o de la tatăl său: „Eu am avut antrenori foarte buni pe unde am fost la juniori, la U Cluj, la Dinamo, la Rapid. Totul depinde de tine: nici de antrenori, nici de colegi! Dacă tu vrei să ajungi fotbalist, trebuie să munceşti în plus după antrenamente.”

La Rapid, George Ganea a lucrat cel mia mult cu Dan Alexa şI Mihai Iosif în sezonul 2015-2016. La finalul căruia echipa din Giuleşti îşi asigura promovarea în Liga 1. Din păcate, apoi a venit falimentul…

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.