JUNIORI / Academia Rapid spulberă tot! AFC Rapid s-a făcut de râs!

Academia Rapid 2001 FCRB

Academia Rapid își continuă drumul către titlul de campioană bucureșteană, la grupa de juniori 2001, reușind o nouă victorie la scor, 7-1, cu CSS 6 București, notează site-ul oficial al Academiei. Omul meciului a fost încă o dată atacantul Andrei Dumitrescu, cel care a marcat de cinci ori, celelalte două goluri fiind reușite de Alex Bordei și Adrian Nițu. Mihai Iosif a folosit echipa Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Chiru (65 Baboi) – Amet, Bordei (60 Gălățeanu), Jianu (60 Dop), Lixăndrică (55 Andreianu) – A. Dumitrescu, Nițu.

Academia Rapid e în faţa lui AS Dan Chilom

Următoarea partidă a giuleștenilor va avea loc marți, 22 mai, de la ora 9:00, pe stadionul Energoutilaj, cu AS Olimpic, ocupanta locului 8. Cu această victorie, Academia Rapid trece din nou pe primul loc, depășind AS Dan Chilom. Echipă ce avea un punct în față, însă și un meci în plus. În continuare puteţi vedea situaţia din fruntea ierarhiei campionatului municipal pentru juniori B.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Clasament cu Academia Rapid lider!

  1. Academia Rapid – 69p (25m) 134-12
  2. AS Dan Chilom – 67p (25m) 133-12
  3. SC Dinamo 1948 – 64p (24m) 131-15

Dezastru pentru juniorii mari de la AFC Rapid!

Din păcate, speranţele că ambele campionate municipale ale Bucureştiului vor fi cucerite de rapidişti s-a spulberat. Aproape sigur, doar Academia Rapid va cuceri titlul despre care am vorbit mai sus. Cu atât mai mult cu cât meciurile rămase sunt, în general, formalităţi. Asta pentru că la juniori A, AFC Rapid a dezamăgit crunt. Cu toate că echipa lui Robert Georgescu are un real potenţial imens pentru viitor, meciul cu Juventus Bucureşti a fost o ruşine. AFC Rapid a pierdut cu… 8-0! Scorul de la pauză fiind 4-0. În astfel de condiţii, nu ai cum merita să câştigi campionatul.

CITEȘTE ȘI  Transfer extraordinar | Joacă în naționala Spaniei și a semnat cu Rapid!

Robert Georgescu a cedat la pauză

De altfel, Robert Georgescu a şi oferit o primă reacţie la finalul meciului. Având în vedere că el a părăsit banca de rezerve la pauză! „Sunt foarte supărat! S-au crezut fotbalişti şi uite că Juventus le-a dat cu terenul în cap. Este inadmisibil! Mi-am neglijat familia pentru acest grup, iar ei şi-au bătut joc. Au calităţi, dar uite că dacă nu eşti serios se alege praful. LPS Mircea Eliade merită să fie campioană! Au pierdut doar cu noi, 0-3, în rest nimic. Nu am ce să mai comentez, sunt negru!”, a comentat Robert Georgescu pentru 1923.ro. După acest eşec ruşinos, practic steliştii de la Eliade au undă verde spre titlu. Trebuie să fie o lecţie din care puştii de la AFC Rapid să înveţe. Pentru că altfel, viitorul nu sună deloc bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.