Hai, băieţi, luptaţi pentru Rapid! Veţi rămâne în istorie!

Rapid Barcelona Messi
AFC Rapid 1999-2000 în turneu la Barcelona lui Messi

Indiferent că vorbim despre AFC Rapid, Academia Rapid sau Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, am stabilit că fiecare poate revendica, fără jenă, o parte a unui tot unitar pe care sperăm să îl vedem realitate cât mai curând. Până atunci însă, orice competiţie câştigată de una dintre cele trei entităţi nu poate reprezenta decât un motiv de bucurie. Academia a terminat, sportiv vorbind, pe locul 1 sezonul regulat al Ligii a 4-a Bucureşti. Este favorită în play-off şi, probabil, dacă rezolvă tot ce ţine de ordin juridic şi administrativ, echipa lui Pancu şi Nico va avea drept de joc în liga 3 la anul. Rămâne de văzut sub ce nume.

AFC Rapid 1999-2000 are meci cu Juventus

În aceeaşi măsură, grupa 2001 transferată in corpore de la AFC Rapid la Academia Rapid la începutul stagiunii este foarte aproape să iasă campioană municipală. Lucru pe care sperăm să îl facă şi AFC Rapid la grupa 1999-2000. Adică juniori mari! Până acum două etape au fost favoriţi, dar un 3-3 cu Prosport i-a scos un pic de pe şine. Nu e nimic! Oricine greşeşte, mai ales la tinereţe. La mijlocul săptămânii au bătut pe Asalt cu 4-2. Au mai rămas patru etape, dintre care două vitale. Prima dintre ele se consumă chiar sâmbătă, 19 mai, de la ora 10, în Colentina. Acolo, AFC Rapid evoluează împotriva locului 4, Juventus Colentina. O echipă bună, dar în faţa căreia nu este altă variantă decât victoria! Urmează unul şi mai important, cu liderul LPS Mircea Eliade, în penultima etapă. Acum însă nu contează acela.

Credeţi în voi! Noi credem!

Băieţi, totul ce contează este victoria cu Juventus Colentina! Sunteţi prea talentaţi pentru a rata un succes care va rămâne pentru totdeauna în carierele voastre. Mai sunt patru paşi pe care trebuie să îi faceţi pe o sfoară subţire şi nu e loc de greşeală. Chinuitor, greu, dar şi la final când veţi putea avea în dreptul numelui vostru o bucăţică din istoria Rapidului ce frumos va fi. Noi, suporterii rapidişti de pretutindeni, credem în voi. Să credeţi şi voi, să jucaţi la adevăratul potenţial şi ne vom bucura cu toţii la final. Hai AFC Rapid cu trofeul acasă! Asta la final, acum tot ce ne trebuie sunt trei puncte.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required