Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

S-au stabilit ultimele meciuri. Încă două Academia Rapid – steaua pe Arena Naţională!

Ne pregătim de alte două meciuri Academia Rapid – steaua! În continuare vă redăm care va fi programul play-off-ului din liga 4 Bucureşti. Deocamdată se cunosc trei echipe. Academia Rapid, csa steaua şi AS Tricolor. Duelul pentru ultimul loc se dă, de la distanţă, între CS FC Dinamo şi Asalt. Asta după ce Carmen, în mod inexplicabil, a pierdut în penultima etapă, chiar pe propriul teren, scor 0-1 cu Progresul Spartac II. Interesant este că acest duel va fi arbitrat de AFC Rapid care are meci direct, în ultima etapă, cu CS FC Dinamo. În timp ce Asalt joacă împotriva lui Carmen! Până atunci însă, vă prezentăm programul meciurilor din play-off!

Etapa 1 / vineri, 25 mai 2018

  • ora 18:30: Rapid – Dinamo / Asalt (stadionul Giulești)
  • ora 21:00: steaua – Tricolor (stadionul Giulești)

Etapa 2 / miercuri, 30 mai 2018

  • ora 18:30: steaua – Dinamo / Asalt (stadionul Giulești)
  • ora 21:00: Rapid – Tricolor (stadionul Giulești)

Etapa 3 / sâmbătă, 2 iunie 2018

  • ora 18:30: Tricolor – Dinamo / Asalt (Arena Națională)
  • ora 21:00: Rapid – steaua (Arena Națională)

Academia Rapid – steaua, dublu recital pe Arena Naţională?!

Interesant este că, la fel cum se întâmpla în urmă cu mai bine de treizeci de ani, meciurile se vor juca în cuplaje! Mai important decât atât e că primele două etape vor avea loc pe stadionul Giuleşti. Ceea ce va fi, evident, un uriaş avantaj pentru Academia Rapid. Ultima etapă se va disputa pe Arena Naţională, tot în cuplaj. Când, practic, se va reedita meciul Academia Rapid – steaua! Însă asta nu este tot. Pentru că pe Arena Naţională se va mai juca, aproape sigur, o partidă Academia Rapid – steaua. Este vorba despre finala Cupei României pe Bucureşti ce este programată pe 9 iunie. Momentan, legat de acest meci nu se cunosc mai multe detalii.

Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla care va fi primul adversar al Academiei Rapid în play-off, dintre Asalt şi CS FC Dinamo. De asemenea şi detalii despre ultima partidă a sezonului, finala Academia Rapid – steaua. Care reprezintă cireaşa de pe tort.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.