S-a decis! Play-off-ul, pe Giuleşti. csa steaua face scandal!

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Gsp.ro face anunţul! csa steaua și Academia Rapid nu știu unde vor purta lupta finală. Steliștii se opun celei mai realiste variante, stadionul din Giulești. S-A DECIS: Primele două runde din play-off-ul Ligii a 4-a se vor desfășura pe stadionul Giulești! Documentul a fost semnat în urmă cu puțin timp.

Play-off-ul Ligii a 4-a din București se va desfășura în perioada 26 mai – 2 iunie

AMFB și conducerea clubului sportiv Rapid au ajuns la un acord ca primele două runde din play-off-ul Ligii a 4-a să se desfășoare pe arena din Giulești. Documentul urmează să fie parafat curând. Partidele se vor desfășura sub formă de cuplaje, pe 26 mai și pe 30 mai, după programul:

26 mai

  • Locul 1 – locul 4
  • Locul 2 – locul 3

30 mai

  • Locul 1- locul 3
  • Locul 2 locul 4

Ultima etapă, cu meciul decisiv dintre csa steaua și Academia ar urma să se desfășoare, cel mai probabil, pe Arena Națională.

steaua VA CONTESTA VARIANTA GIULEȘTI

Arena pe care Academia Rapid își dispută meciurile va fi însă contestată de csa steaua București, principala rivală a alb-vișiniilor la promovare. Steliștii se bazează și pe prevederile regulamentului care stipulează că partidele din play-off trebuie să se dispute pe un teren neutru. Academia Rapid – csa steaua București, programat în ultima rundă a play-off-ului, ar putea să se dispute iar pe Arena Națională. O decizie finală a AMFB va fi comunicată în următoarele zile. 

O vrea csa steaua să joace meciul pe stadionul Ghencea VI?

Interesant este totuşi ce doreşte csa steaua, având în vedere că terenul lor tradiţional, Ghencea VI, nu poate găzdui nici 500 de suporteri. Oricum ei ar trebui să fie conştienţi că sportiv, dacă obţin locul 2 în spatele Academiei Rapid este ca şi cum ar fi fost primii. Nu stadionul pe care se joacă este problema ci, pur şi simplu, lipsa lor de valoare. Care s-a văzut clar şi în meciul jucat acum o lună pe Arena Naţională.