Umilinţa pe care csa steaua o merita! Academia Rapid, impecabilă

csa steaua - Academia Rapid
csa steaua - Academia Rapid

Un asemenea meci, csa steaua – Academia Rapid 1-3, trebuie organizat până la cel mai mic detaliu, dar marea echipă a armatei, apărută ad-hoc, a arătat că nu e în stare. În momentul în care tu ai un meci cu asemenea grad de risc, dar tu anunţi cu surle şi trâmbiţe că la pauză va avea loc un exerciţiu de mânuire a armelor de luptă te poţi numi oricum. Mai ales imbecil! Costurile de organizare ale meciului se anunţau imense, 40.000 euro, dar paza aproape că lipseşte. Aşa că prima repriză e marcată de evenimente şocante în care semi-babuinii de la sudul stelei sar din peluză şi lovesc ce prind. Îndeosebi femei, copii, bătrâni… Cam ce se află pe la tribuna a doua, loc unde vii să vezi meciul în linişte. Semi-neuronul din capetele celor câteva zeci de semi-umanoizi nu poate genera mai mult de un impuls de uga, uga. Asta e evident. Numai că intervenţia greoaie a forţelor de ordine e şocantă!

csa steaua a angajat oameni care nu ştiu să numere

Oamenii intră chiar şi pe teren. Nu doar ei, ci şi semi-vertebratele. E un melanj, securitatea jucătorilor este în mare pericol, motiv pentru care se poate cere lejer ca csa steaua să piardă meciul ăsta la masa verde. După ce au pus un fost rapidist să dea lovitura de începere, cohorta militară n-a fost în stare să asigura nimic la acest meci. După ce anunţaseră aproximativ 40.000! Ei, cu guriţa lor. Pe stadion au venit 26.045. E enorm pentru un meci de liga 4, nu e vorba, dar discrepanţa este imensă. Chiar dacă, în mod misterios, după vreo 10 minute s-a rectificat modificarea şi s-au anunţat… 36.700! 10.000 au apărut din neant. Sigur, văzând că acest proiect e condus de Lăcătuş şi uitându-te la faţa lui, îţi poţi da seama cam ce fel de oameni fac parte din conducere. Aşa că nu ar trebui să surprindă dacă, de exemplu, directorul de marketing sau cine e ăla de a numărat ca la Primărie, nu ştie să socotească. Se poate şi e de înţeles. Staţi, bă, liniştiţi, că nu pierdeţi la masa verde…

csa steaua – Academia Rapid 1-3. Atât!

Asta pentru că pe teren se vede la fel de clar diferenţa. Sportiv, Academia Rapid este un proiect impecabil. Asta a arătat-o şi pe Naţional Arena. A controlat meciul de la un capăt la altul şi a marcat trei goluri logice, primind unul întâmplător. Dacă era 5-0 pentru oasepţi n-avea nimeni de ce să se supere… Nici măcar amuzanţii jucători de la csa steaua de care n-a auzit nimeni. Practic, să urmăreşti un asemenea meci de-al lor la televizor este caterincă vie. Nu ştiu să alerge, nu ştiu să stea în teren, nu văd pe unde e mingea, ca să nu mai pomenim de felul în care o lovesc… Sigur, aceste etaloane sunt raportate la pretenţiile de mărire şi de creştere a unei echipe tinere. Formată din tinere speranţe care nu au avut loc nici măcar la sateliţi ai echipelor din liga 2… steaua – Academia Rapid se termină 1-3. Golurile au fost marcate de Niculae, Burlacu şi Vlada. Dar ce va rămâne cu adevărat sunt imaginile cu copiii transportaţi la ambulanţe. Cei loviţi cu vitejie de celenteratele bronzate înainte de vreme din partea de sud a stadionului.

Mare atenţie!

De acum vine partea cu adevărat grea pentru Academia Rapid. Sportiv, toate meciurile vor fi câştigate, fără dubiu. Juridic şi administrativ însă, totul arată mai sumbru decât întregul proiect al armatei. Motivele nu vi le mai enumerăm iar. Vă vom informa însă cu promptitudine de fiecare dată când va apărea ceva nou, aşa că rămâneţi pe 1923.ro! O asemenea seară merită şi trebuie savurată. Însă ar fi de-a dreptul dureros ca toată mucna sportivilor de la Academia Rapid să se ducă pe apa sâmbetei din cauza nepriceperii şi indolenţei celor care au erijat în conducători ai acestui proiect…

CITEȘTE ȘI  Unde dai și unde crapă! Alexandru Albu l-a refuzat pe Becali pentru Rapid

1 COMENTARIU

  1. Pai atunci veniti voi AFCisti alaturi de Academia daca sunteti atat de destepti juridic! Altfel veti fi aproape pe-atat de responsabili de esecuj juridic al acestei echipe pe cat sunt conducatorii ei! E vina voastra ca exista acesasta diviziune intrucat proiectul initial incepea de la AFC, lucru pe care voi l-ati refuzat cu nerusinare!

    N-aveti ce comenta mai departe, ajutati sau taceti dracu din gura!

LĂSAȚI UN MESAJ