FINAL / csa steaua – Academia Rapid 1-3 (Niculae, Burlacu, Vlada)

steaua - Academia Rapid ProSport
steaua - Academia Rapid 1-3 şi audienţele prezentate de ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

1923.ro îţi oferă LIVE desfăşurarea evenimentelor de la csa steaua – Academia Rapid! Primul 11 al Academiei: Ciculescu – Voicu, Iacob, Bratu, Lădaru – Burlacu, Maftei, Duriţă, Goge – Niculae, Vlada. Rezerve: Ignat – Boian, Pancu, Stancu, Dovleac, Bărbălău, Grigore.

csa steaua – Academia Rapid 1-3

Aşa cum am spus la începutul meciului, în tribune nu au fost nici 30.000 oameni. Mai exact au fost 26.045. E adevărat, număr uriaş pentru liga 4! Însă departe de cei între 40.000 şi 50.000 pe care îi aştepta presa şi, mai ales, echipa Armatei… Probabil că 25.000 dintre aceştia au susţinut Academia Rapid.

Minutul 88Pancu intră pe final în locul lui Vlada.

Minutul 77 – Dovleac intră în locul lui Lădaru

Minutul 63 – prima schimbare la Academia Rapid. Intră Grigore în locul lui Burlacu.

Minutul 60 – Vlada marchează golul trei pe un contraatac iniţiat de Daniel Niculae! Victoria nu mai poate scăpa! Improtant e acum ca în poarta stelei să intre cât mai multe!

Minutul 54 – Burlacu marchează după o gafă uriaşă a portarului stelist!

Incredibil, dar adevărat! csa steaua nu are tricouri de schimb. Predescu a început cu 10, dar pentru că tricoul s-a rupt, n-a mai avut altul şi a luat… 7! Cum e viaţa asta, ce a ajuns şi tricoul lui lăcătuş…

Minutul 52 – în câteva minute de la reluarea reprizei a doua Academia Rapid deja a avut două mari ocazii. Burlacu şi Maftei au trecut pe lângă gol!

S-a terminat prima repriză la steaua – Academia Rapid!

Minutul 45+7! – nu se poate aşa ceva! Predescu egalează din lovitură de la 11 metri după un henţ al lui Daniel Niculae. De data asta, stelistul Ciuculescu n-a mai apărat lovitura de la 11 metri cum a făcut cu Comprest… Un gol venit cum nu se poate mai prost, înainte de pauză. În acest moment sunt aceeaşi marcatori ca şi în tur!

Minutul 45 – incredibil, dar adevărat! De la margine se arată numai 5 minute de prelungire! Prima repriză a fost întreruptă cel puţin 10!

Minutul 41 – Daniel Niculae marchează din centrarea lui Vlada!

Minutul 29 – au trecut zece minute în care nu s-a jucat deloc! Partida se reia acum. Cele câteva zeci de stelişti prezenţi la meci – am supraestimat când am spus că au 3.000 de suporteri – au sărit la bătaie în tribuna a doua! Jandarmeria a intervenit. Au fost scoşi din tribune copii plini de sânge! Pierde csa steaua la masa verde?!

Minutul 27 – Mirea ratează prima mare ocazie pentru csa steaua din centrarea lui Predescu! Suporterii sp…, ăăăă, scuze, stelei, se îndreaptă spre cei ai Academiei! Asta la tribuna a doua. Meciul este întrerupt pentru moment!

Minutul 25 – după tentative firave la ambele porţi, Academia Rapid începe să domine. Este şi normal, este echipa mult mai experimentată! Totuşi nu apar încă situaţii mari de gol!

Minutul 15 – joc de tatonare în primele 15 minute. Nimeni nu are ocazii clare. Spectacolul vine doar din peluza vişinie!

Minutul 3 – arbitrul întrerupe meciul datorită showului pirotehnic al rapidiştilor! Peluza rapidistă este plină, în timp ce steliştii probabil nu au găsit stadionul. Sunt maximum 30.000 oameni la meci din primele impresii.

4 COMENTARII

  1. Păi de unde ați scos voi 26000 când digi care a transmis meciul spune la final că au fost 36000 cine dezinformează TV sau voi