TRANSFER / Căpitanul va juca la Carmen Bucureşti!

Daniel Niculae Narcis Ioniţă Carmen Rapid

Meciul AS Tricolor – AFC Rapid va fi ultimul pentru unul dintre cei mai importanţi jucători ai gazdelor în tricoul de culoare vişinie. Cel puţin pentru moment! Urmează transferul la Carmen. Nu este vorba despre oricine, ci despre căpitanul Narcis Ioniţă. Practic, cel mai important jucător pe care AFC Rapid l-a avut în ultimii doi ani. Raportând totul, bineînţeles, la randamentul dat. Dar, mai ales, la devotament! Narcis a avut numeroase oferte atât în vara lui 2017, cât şi în pauza competiţională. A ales însă mereu să nu plece. Având în vedere situaţia din ultimele săptămâni, fotbalistul de 18 ani a decis că la această vârstă progresul este extrem de important.

O lasă pe AFC Rapid pentru Carmen

Motiv pentru care Narcis Ioniţă a semnat pentru şase luni de zile cu Carmen Bucureşti. Urmând ca, ulterior, să renegocieze o colaborare mai de durată. Este primul contract de profesionist pe care mijlocaşul îl are în cariera sa. Pentru că la AFC Rapid nu se poate discuta despre aşa ceva… E adevărat, până la 18 ani puţini reuşesc să semneze un astfel de contract, chiar şi la nivel mai înalt. Iar Carmen pare o alternativă decentă, mai ales dacă analizăm felul în care clubul este administrat. Acolo există perspective frumoase, condiţii decente, dar şi un departament de imagine care are iniţiative interesante. În ciuda acestui fapt, Narcis nu a vrut să părăsească echipa pe care o iubeşte atât fără a juca un ultim meci.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Se luptă pentru play-off alături de Carmen

Şi nu vorbim despre un meci oarecare, cu Venus, Romprim, Progresul 2005 sau – ce amintiri triste – CS Victoria… Nu cu un adversar dintre cei mai slabi, ci cu ocupanta locului 3, AS Tricolor! Caracterul acestui şeptar nu ne poate face decât să ne bucurăm pentru mutarea pe care o face şi să îi dorim mult succes! Şi să realizeze alături de Carmen măcar rezultatele cu echipa şi individuale pe care le-a avut alături de echipa de lângă Podul Grant. Cu atât mai mult cu cât există şanse la play-off!

CITEȘTE ȘI  Alexandru Albu: "Rapidul este o echipă vânată!"

Foto: Alex Paraschiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.