Pe Giuleşti este meci şi duminică! Află toate informaţiile!

Rapid, Giulești, n-o să uit niciodată

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului anunţă un nou meci pe Giuleşti. Al doilea după cel împotriva lui VK Soccer, încheiat 2-2. Aşa cum v-am obişnuit, vă redăm integral comunicatul băieţilor de la T2. Postat prin intermediul paginii de social media pe care aceştia o administrează.

Comunicat despre meciul pe care Frumoşii Nebuni îl are pe Giuleşti

Duminica, 22 aprilie, are loc a 5-a etapa a returului ligii a 5-a. Prin eforturi sustinute ne întoarcem acasa, stadionul atât de drag noua, Giulesti Valentin Stanescu ne este gazda în confruntarea cu AS Atletico. Echipa vrea si trebuie sa demonstreze ca ultimul meci a fost un accident. In ciuda tuturor absentelor cauzate de accidentari mizam pe un rezultat pozitiv si o prima victorie pe stadionul Giulesti. Saptamana care tocmai a trecut ne-a adus si o prima confirmare ca lucrurile facute asezat, cu pasi mici, dar siguri, sunt cele care pun bazele unei fundatii solide peste care sa construiesti viitorul. Este vorba despre Certificatul de Identitate Sportiva al asociatiei, emis de catre Ministerul Tineretului si Sportului. Care a ajuns in posesia noastra.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Materiale promoţionale şi surprize pentru cei care aleg să facă donaţii

Urmeaza alti pasi facuti in atingerea obiectivelor asociatiei: crearea unei baze solide de copii si juniori crescuti si educati in spiritului Rapidului. Dar si a unei echipe de seniori al carui obiectiv sa fie an de an promovarea in esalonul superior. In paralel cu atragerea langa proiect a tuturor celor ce au renuntat sa mai vina la stadion odata cu era moderna a istoriei Rapidului. Precizam ca intrarea este libera și am tiparit și pentru aceasta partida o serie limitata de bilete de colectie, fara valoare fiscala, ce vor fi oferite tuturor celor ce aleg sa doneze in „Cutia visurilor”. Am pregătit și câteva modele noi de tricouri, stickere si bineinteles programul de meci.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.