Înfrângere dură pentru Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului
Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

De când au intrat în liga 5, chiar şi fără acumulare de puncte, Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului nu aveau înfrângere. Prima a venit în faţa ACS Unirea Politehnica, un adversar, totuşi, de mijlocul clasamentului. Cu atât mai mult surprinde eşecul usturător, 1-4. Dar pentru a trage concluziile mai potrivite, vă redăm integral cronica publicată pe pagina de Facebook a celor de la ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului.

Iata ca dupa un 2018 aproape integral plin de rezultate pozitive a venit si primul esec in meciul disputat impotriva ACSU Politehnica. Considerat a fi in deplasare si disputat duminica seara pe stadionul Coresi.

ACSU Politehnica – ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului 4-1 (2-0)

A fost o partida in care jucatorii nostri au parut sa nu se regaseasca deloc. Poate au contat si cele cateva absente din lot (Catalin Neagu, Madalin Ivascu, Pavel Daniel si Mihai Gheorghe – toti accidentati). Dar un dus rece venit la timpul lui poate fi foarte benefic. Scorul pauzei a fost 2-0 pentru Politehnica, dupa pauza Gheorghe Mihai si Pavel Daniel au incercat sa forteze. Primul a reusit si golul nostru dupa o actiune pe partea dreapta. Din pacate, accidentarea lui Pavel a recidivat, avand o entorsa. El va sta minimum doua saptamani departe de gazon. O alta accidentare survenind pe parcursul reprizei a doua la Ionut Chirila, dupa o lovitura la spate, care nu a mai putut continua jocul.

Astfel se incheie etapa a 4-a a returului ligii a 5-a pentru noi, din pacate nu foarte fericit nici din punct de vedere sportiv, si nici medical. „Cutia visurilor” a strans 1240 lei la acest meci.

Urmează meciul cu Tracţiunea

De menţionat este că următorul meci pe care Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului îl va juca este împotriva celor de la Tracţiunea. Echipă cu puternice rădăcini feroviare şi cu ceva tradiţie. Este drept, la nivelul ligilor inferioare din Bucureşti.