Fan ZoneRapid

CSA Steaua – Academia Rapid / Situatia biletelor

Update / Invazie Rapidista pe Arena Nationala! Inelul 1 si 2 al peluzei Rapidiste, toate sectoarele VIP si sectorul 118 din Tribuna a 2-a – SOLD OUT! Urmeaza a fi puse in vanzare biletele pentru Inelul 3. Toate acestea in timp ce la peluza stelista bate vantul! DIN NOU SI DIN NOU AM AVUT DREPTATE!

Update / S-au pus in vanzare online biletele pentru inelul 2 al peluzei Rapidiste. Le puteti comanda AICI! In total s-au vandut peste 15.000 de bilete! Sunt sanse mari ca csa steaua – Academia Rapid sa se joace cu casa inchisa!

Biletele puse in vanzare online, la peluza rapidista, s-au epuizat inca de ieri, toate cele 6000 de bilete puse la dispozitia rapidistilor fiind vandute. Conform organizatorilor, restul de 6000 de bilete urmeaza a fi puse in vanzare la casele de bilete ale Stadionului Giulesti „Valentin Stanescu” dupa urmatorul program:

Marti, miercuri, joi (10-12 aprilie):

  • Stadion Giulesti: 12:00 – 19:00

Vineri, 13 aprilie:

  • Arena Naţională (pentru peluza I, peluza nord, doar oaspeţii, strada Pierre de Coubertin) – 12:00 – 19:00

Sambata, 14 aprilie:

  • Arena Naţională (pentru peluza I, peluza nord, doar oaspeţii, strada Pierre de Coubertin) – 12:00 – 20:00

Biletele pentru csa steaua – Academia Rapid se pot lua şi online

Online pe bilete.ro – click pentru detalii – sunt in continuare disponibile bilete la tribuna a 2-a, iar fanii rapidistii care opteaza pentru aceasta varianta sunt sfatuiti sa-si achizitioneze biletele cat mai aproape de peluza in sectoarele: 115, 116, 117, 118.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.