Rapid

Adevaratul motiv pentru care CSA Steaua nu vrea pe Arena Nationala

Conducerea CSA Steaua a anuntat de curand ca a renuntat la organizarea meciului cu Academia Rapid pe Arena Nationala, aparent din cauza costurilor ridicate pe care le implica.

Clubul care viseaza ca brandul pe care il detine valoreaza zeci de milioane de euro, se plange ca 53.000 e o suma prea mare pentru un meci de liga a 4-a. Bine, unul de-al lor (Cristi Scutariu) e explicat pe larg ca nu atat costa, ci mult mai putin, insa nu asta e important.

Important e altceva. Nu criteriul financiar! Stiti ce e important? Si ce le este lor cel mai frica? Faptul ca daca s-ar juca pe Arena Nationala, suporterii rapidisti i-ar surclasa ca prezenta! Raportul intre suporterii CSA Steaua si cei ai Academiei Rapid ar fi devastator in favoarea alb-visiniilor!

Mai mult decat atat, acest lucru ar fi in avantajul lui Gigi Becali care ar arata tuturor ca in timp ce FCSB-ul lui umple Arena Nationala la un derby, in aceleasi conditii, CSA Steaua n-ar strange mai mult de 2000 de suporteri in tribune.

Pentru ca, sa fim seriosi, cine crede ca CSA Steaua are mai mult de 2000 de suporteri, delireaza grav! Si daca nu e asa… s-o demonstreze si sa vedem pe Arena Nationala ce si cum. Nu la Chiajna sau prin alte locuri unde diferenta n-ar fi atat de sesizabila!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.