Adrian Iencsi a explicat care este garanţia proiectului Academia Rapid

iencsi FCRB
Iencsi ar putea veni la FCRB

Unul dintre rapidiștii reprezentativi din anii 1990-2000, Adrian Iencsi, a prefațat la Sport Total FM marea confruntare dintre Academia Rapid și csa steaua. Programată sâmbătă, pe Arena Națională. „Odată ce au fost cooptați în acest proiect foști colegi de-ai mei care au făcut performanță la Rapid, bineînțeles că țin cu această echipă! Palmaresul încă nu se știe unde este, emblema originală, dar acești jucători reprezintă garanția viitorului și un proiect de anvergură”, a început discursul Adrian Iencsi. Care apoi a continuat să vorbească despre situaţie.

Adrian Iencsi susţine din tot sufletul proiectul Academia Rapid

„Un prim pas foarte important este venirea foarte multor suporteri alături de club. Ei sunt foarte importanți pentru Rapid, datorită lor vom ajunge acolo unde am fost odată. Voi veni la meci împreună cu cei doi copii ai mei. Îmi doresc să fie un spectacol în tribune și să câștige cel mai bun! Eu știu că Rapidul nu va dispărea niciodată! Îmi pare rău că alte societăți nu au apelat la foștii jucători, așa cum se întâmplă la Academia Rapid, care este un proiect sănătos! Nu știu dacă voi ajunge acolo, fiecare la vremea lui. Dar susțin din tot sufletul acest proiect și dacă, în altă conjunctură, voi putea ajuta acest proiect… Eu oricum fac parte din familia Rapidului”, a mai punctat fostul căpitan al echipei din Giuleşti.

Amintiri frumoase pentru Adrian Iencsi cu steaua, victorii la scor

Venirea suporterilor în număr mare la stadion, sâmbătă, este o reușită imensă. Reprezintă atașamentul față de un club de tradiție. Înseamnă dorința și iubirea adevărată. Am foarte multe amintiri din meciurile cu steaua… Au fost confruntări frumoase. Cum a fost victoria cu 3-1 în Ghencea, dar și victoria cu 5-0 în Supercupă, de pe Lia Manoliu. Era o atmosferă fantastică, suporterii se băteau în cântece…”, a spus Iencsi, în cadrul emisiunii „Fluier final”, conform sptfm.ro.

CITEȘTE ȘI  Horațiu Moldovan, omul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 2-0, primele impresii

LĂSAȚI UN MESAJ