Adrian Iencsi: „AFC Rapid este continuatoarea!” Unde crede că s-a greşit

iencsi
Adi Iencsi

Adrian Iencsi, fost căpitan și campion cu Rapid, a vorbit despre situația clubului alb-vișiniu și despre disputa dintre AFC Rapid și Academia Rapid. „Diferența dintre Rapid și steaua e mare. steaua are deja o echipă în Liga 1. Aici e vorba de două echipe în Liga a 4-a, AFC și Academia. Cred că cea mai bună mișcare făcută de cei de la Academia Rapid a fost aducerea foștilor jucători care au evoluat pentru Rapid și care au făcut performanțe. Aceștia vor aduce și fanii. Mi-aș dori ca acest proiect să reușească. Sunt alături de băieți. Mi se pare un proiect sănătos”, a declarat Adrian Iencsi conform gsp.ro.

Adrian Iencsi vorbeşte despre eroarea lui Horia Manoliu

„Îmi pare rău de cei de la AFC Rapid, care este de fapt continuatoarea Rapidului. Dar președintele de acolo, Horia Manoliu, a fost o mare greșeală. Nu a adus lângă el fostele glorii, care ar fi adus și fanii. Îmi pare rău pentru AFC, sunt copii buni acolo, care țin cu Rapid. Eu am vrut acum un an și jumătate să-i adun pe toți și să facem o singură echipă. Dar am văzut că fiecare vrea să aibă Rapidul lui. Nimeni nu știe unde sunt trofeele, dar palmaresul e la jucătorii care au făcut performanță. Venirea lor la Academia Rapid va aduce și emblema și palmaresului Rapidului”, a spus Adrian Iencsi la TV Digi Sport, citat de gsp.ro.

Adrian Iencsi sintetizează ceea ce explicăm de doi ani!

Cuvintele lui Adrian Iencsi sunt identice cu ceea ce apare pe 1923.ro de aproape doi ani! Nu am susţinut vreodată că AFC Rapid este calea spectaculoasă de renaştere a Rapidului de acum câţiva ani. Nici pomeneală! Ci doar faptul că este, indubitabil, continuatorul sportiv legal. Că proiectul Academia Rapid arată estetic mult mai bine, este adevărat. Pe de altă parte, Rapid fără AFC nu se poate. Dovada stând în cele patru eşecuri majore pe care conducătorii de acolo le-au avut în Justiţie. Fuziunea este, probabil, cea mai sigură cale şi mai scurtă. Chiar dacă istoria s-ar schimba definitiv. Măcar am merge pe drumul care duce către un singur Rapid. Numai că, să vedem, fiindcă aşa cum spune tot Adi Iencsi, fiecare vrea Rapidul lui…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI