Ioana, frumoasă, campioană şi rapidistă de la doi ani!

Ioana Lambu
Ioana ţine cu Rapid de când s-a născut!

Povestea campioanei Ioana Lambu am expus-o demult. De când frumoasa sportivă câştiga medalie după medalie pentru Rapid Karate. Anii au trecut, dar nimeni nu poate contesta statutul de rapidistă a tinerei. Despre Ioana trebuie spus că este rapidistă cu acte în regulă de la nici doi ani! Iar acest lucru este atestat de legitimaţia pe care v-o prezentăm mai jos. Născută în 1988, fosta mare sportivă are acest statut privilegiat imediat cum a trecut Revoluţia. Evident, nu este singura în acest caz.

Oprea, portarul de la AFC Rapid Bucureşti, a „copiat-o” pe Ioana!

Numai că nici nu se pot lăuda mulţi cu acest privilegiu precoce! Anton Oprea, actualul portar al AFC Rapid Bucureşti este şi mai tare! Are legitimaţie de rapidist de la… 9 ore! Exact atât avea de la naştere, în 1995, când a primit această măgulitoare titulatură. Despre care deja am vorbit într-un articol complex în urmă cu un an şi jumătate. Motiv pentru care, subliniem încă o dată că Ioana şi Anton sunt doi dintre rapidiştii cu acte în regulă, dacă îi putem numi aşa… Cu toate că este doar un lucru de detaliu. Toată lumea ştie că dragostea pentru Rapid nu se poate măsura, cu atât mai puţin în nişte legitimaţii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Anton Oprea
Anton Oprea

Momentele sunt critice, dar rămân poveştile unice în aceste clipe

La fel de bine ştie toată lumea că rapidiştii se nasc, nu se fac. Evident, că din această categorie aparte sunt parte activă şi cei doi. Ioana a scris chiar istorie pentru clubul pe care îl reprezintă. În timp ce Anton menţine steagul sus în aceste momente critice din existenţa echipei de fotbal. Care, momentan, are un viitor de o ambiguitate şi o incertitudine maxime. Până vom vedea deznodământul, pe care îl aşteptăm cu înfrigurare, merită să ne bucurăm că există astfel de oameni în istoria echipei de lângă Podul Grant.

CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid pleacă în două cantonamente și a stabilit deja un amical

LĂSAȚI UN MESAJ