Rapid Redivivus a fost acţionat în judecată de AMFB!

Prosport Rapid Redivivus

AMFB a dat în judecată pe ACS Rapid Redivivus. Cauza e reprezentată de o datorie pe care aristocrații au uitat să o achite. Şi AMFB solicită instanței Judecătoriei Sectorului 6 să emită ordonanță de plată, conform OUG 119/2007. Această acțiune confirmă informațiile care circulă de ceva vreme precum că AMFB și ACS Rapid Redivivus sunt parteneri de afaceri. Pe banii și drepturile cluburilor de fotbal din București.

Ce se întâmplă între Rapid Redivivus şi AMFB?

N-ar fi de mirare să aflăm că tandemul Lumînare – Baboia ar fi cedat drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 4 către ACS Rapid Redivivus. Şi acum aristocrații cu grade uită să le dea partea. Ceea ce ar fi foarte grav pentru că nici Lumînare, nici Baboia nu au avut și nu au dreptul să încheie acte juridice în numele și pe seama AMFB. Alt motiv pentru care Rapid Redivivus ar avea o datorie către AMFB nu vedem. Cluburile din Liga 4 au început să miroasă că ceva e putred cu privire înscrierea în competiție a cluburilor CSA Steaua, Academia Rapid, CS FC Dinamo și AAS Carmen București 1937. Dar și cu televizarea meciurilor.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Prejudiciu pentru cluburile din liga 4?

În mod oficial, la întâlnirea din luna februarie cu reprezentantul lor în Comitetul Executiv, cluburile din Liga 4 au solicitat o situație exactă a sumelor încasate din televizări și modul în care acestea vor fi împărțite cluburilor. În acest sens, a fost înregistrată la AMFB o Notificare la care trebuie emis răspuns scris, în termenul legal. Până acum au primit doar explicații vagi, contradictorii, fără susținere. Astfel, putem să bănuim că există un contract, nul de drept dacă e semnat de Lumînare sau Baboia, între AMFB și ACS Rapid Redivivus privind drepturile de televizare. Astfel, cluburile din Liga 4 au fost prejudiciate în drepturile lor legitime conferite de lege, cu privire la sursele de constituire a veniturilor.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Gaz Metan 1-2. Joc fără orizont al vișiniilor

Concluzie

Pentru a înțelege mai exact, situația se prezintă astfel. Cluburile au suportat cheltuielile pentru organizarea meciurilor, iar ACS Rapid Redivivus și AMFB au luat caimacul. Adică banii din televizări. Motivul pentru care a fost nevoie de suveica Rapid Redivivus? Simplu! Televiziunile nu semnează contracte cu persoane fără calitate, precum Lumînare și Baboia.

Sursa: liga4.com

3 Comments

 1. L-am ascultat astazi pe marele Burca cum explica el imberbul ca AMFB ia actionat in judecata cu toate ca ei facusera plata. Pai bine mai baiatule daca este asa de ce nu le-ati facut dovada platii cand v-au somat sa platiti?
  Mai da’ prosti ne mai crede , oricine cu minime cunostiinte juridice cunoaste ca NICI O ACTIUNE IN JUSTITIE NU SE FACE DECAT DACA SE FACE DOVADA CA AI SOMAT DEBITORUL !!!!
  Asta si cand respira minte de ingheata apele.
  Asta pe langa faptul ca a instigat la ura si acte de violenta in direct la televizor
  Intru fel este explicabila reactia nervoasa pentru ca trebuie sa raspunda in fata prea multilor rapidisti pe care i-a mintit , manipulat si furat.
  Orice sponsor sau partener al Academiei are dreptul sa isi ceara banii inapoi !!!! SI CINE ESTE IN LINIA IANTAI ???
  Binenteles ca Burca, eeii tata , vine vremea platii pentru toate nefacutele.

  FZR

 2. Astia trag foloasele iar, noi rapidistii, am devenit dusmani si ne injuram ca prostii. Asa ne trebuie daca nu deschidem ochii si mintea.
  FZR!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.