Fan Zone

Academicienii Niculae şi Ignat, gest minunat!

Gicu Grozav, Nicolae Stanciu, internaționalii români lansați în fotbal de Unirea Alba Iulia, alături de rapidistul Daniel Niculae (implicarea acestuia se datorează portarului albaiulian Vlad Ignat, cei doi fiind în acest moment coechipieri), nu au rămas insensibili la drama trăită de tânărul albaiulian Adrian Vințan. Care de doi ani se luptă cu o boală cruntă. Toti s-au implicat în campania „Împreună pentru Adrian Vințan”. Fotbaliștii au dovedit că au suflet mare. Că în primul rând sunt OAMENI! Şi au răspuns pozitiv inițiativei extraordinare avută de Horică Udrea, fostul jurnalist din Cetatea Marii Uniri.

Lumea fotbalului s-a solidarizat la maximum

Ei au acceptat să ofere tricourile oficiale pentru a fi scoase la licitație, fondurile urmând a fi donate lui Adrian Vințan. La licitația respectivă va fi expus și un tricou al lui Constantin Budescu, de la fcsb. Acțiunii umanitare s-au alăturat și suporterii de la Lazio și Dinamo București „Am aflat de cazul lui acum cateva zile și am rămas șocat. În prima fază nu am știut ce să fac să pot să îl ajut. Adrian Vințan, căci despre el este vorba mi-a fost coleg de clasă și generație. Un băiat cu mult bun simț, modest și finuț. Din păcate la 31 de ani viața îl pune la încercare. Acesta suferă de o boală cumplită și are nevoie urgentă de ajutorul nostru al comunității.”

Vlad Ignat l-a atras în campanie şi pe Daniel Niculae

„Pe pagina creată special pentru el, ÎMPREUNĂ PENTRU ADRIAN VINȚAN, găsiți toate detaliile legate de cazul său. Am reușit să iau legătura cu câțiva dintre prietenii mei care au fost de acord să-l ajute fără să ezite o secundă. Este vorba despre cunoscuții fotbaliști albaiulieni Gicu Grozav și Nicu Stanciu. Aceștia au fost de acord să îmi trimită tricourile lor de joc oficiale pe care în următoarele zile le voi scoate la licitație. Totodată cu ajutorul lui Vlad Ignat de la Academia Rapid, o să primesc tricoul de joc al lui Daniel Niculae.”

Uniţi putem face multe!

„Toate aceste tricouri vor fi scoase la licitație urmând ca sumele ce se vor obține să intre în conturile lui Adrian. Vă rog și eu ca în momentul în care o să înceapă licitația la tricouri să mă ajutati cu share masiv să vadă cât mai multă lume. Haideți să fim OAMENI! Haideți să mai arătăm încă o dată ce înseamnă spirit de ardeleni!!!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de Horică Udrea. La doar o zi de la apelul umanitar, s-au adunat în cont aproximativ 25.000 de euro din donații, iar Adrian are acum banii pentru prima perfuzie.

Sursa: alba-sport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.