Rezultat bombă pentru Academia în primul meci din 2018

Academia Rapid
Academia Rapid la final de cantonament

Academia a jucat primul meci din 2018 pe terenul din Bradu, împotriva lui FC Argeş. Echipă de pe locul 7 din a doua ligă. Chiar şi aşa, locul 3 din liga 4 Bucureşti s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Daniel Niculae şi noua achiziţie, Marian Vlada. Pentru această partidă, antrenorii Constantin Schumacher şi Mihai Iosif au folosit câte o garnitură în fiecare repriză. Aşa cum se poate observa din observaţiile de mai jos.

Academia repriza I

Ignat – Voicu, Bratu, Iacob, Lădaru – Olariu, Maftei, Duriţă, Goge – Pancu, Niculae

Academia repriza II

Ciuculescu – Boian, Maftei, Sandu, Stancu – Badea, Codreanu, Bordei, Dovleac – Bărbălău, Vlada

Maftei este singurul care a jucat în ambele reprize

Interesant este că dintre toţi jucătorii folosiţi doar unul a jucat în ambele reprize. Este vorba despre Vasile Maftei. Al doilea veteran al formaţiei, cu 37 de ani în buletin. Trebuie spus că media de vârstă a titularilor din acest meci a fost de 29,27 ani. O echipă extrem de experimentată şi care, aşa cum spunea şi primarul Daniel Tudorache, are prima şansă la promovarea în liga 3. Din punct de vedere sportiv…

Adversari rapidişti pentru Academia

Interesant este că la echipa din Piteşti au jucat doi foşti rapidişti. În primul rând Mădălin Martin, proaspăt transferat în urmă cu câteva zile. În al doilea rând este vorba despre Raul Costin. Dacă Martin are la activ două promovări cu SC FC Rapid SA şi a făcut junioratul lângă Podul Grant, Costin a bifat un sezon în tricoul vişiniilor. Este vorba despre stagiunea de liga a doua 2015-2016.

Urmează primul meci pe Giuleşti din 2018

Pentru echipa lui Pancu şi Niculae urmează şi primul meci pe Giuleşti din 2018. Este vorba despre întâlnirea cu ACS Guass FCM 1950 Bacău. Aceasta va avea loc duminică, 4 februarie, de la ora 13, pe stadionul de lângă Podul Grant. Ulterior, formaţia susţinută moral de Primăria Sectorului 1 va pleca într-un al doilea cantonament. De data aceasta în străinătate, în Antalya.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

2 COMENTARII